Στην κάμερα του Happy Day με παρουσιάστρια την Σταματίνα Τσιμτσιλή και συγκεκριμένα στην δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε την Παρασκευή (03/12) η Βίκυ Φλέσσα και αναφέρθηκε στη νέα της εκπομπή «Σε προσκυνώ γλώσσα», την οποία παρουσιάζει με τον Γεώργιο Μπαμπινιώτη στο κανάλι της Βουλής.

Συγκεκριμένα, υπογράμμισε πως η εκπομπή προσφέρει αρκετή γνώση σε όσες και όσους την παρακολουθούν και στόχος της, παρέα με τον κύριο καθηγητή, είναι να υπενθυμίσουν πως η γλώσσα είναι βασικό στοιχείο της ύπαρξής μας και συνδέεται άρρηκτα με την ποιότητα της διανοίας μας.

«Πιστεύω ότι η εκπομπή μας («Σε προσκυνώ γλώσσα») προσφέρει αρκετή γνώση σε όσους και όσες την παρακολουθούν. Η γλώσσα είναι στοιχείο της ύπαρξής μας. Η γλώσσα συνδέεται άρρηκτα με την ποιότητα της διανοίας μας. Γλώσσα = Διάνοια», είπε και συνέχισε: «Η εκπομπή “Στα Άκρα” συμπληρώνει 20 έτη».

Παράλληλα, είπε πως δεν έχει κανένα άγχος που συνυπάρχει με τον κ. Μπαμπινιώτη, την οποία προετοιμάζει ο ίδιος, μάλιστα εξέφρασε τη χαρά της για αυτό το γεγονός.

«Ο κύριος Μπαμπινιώτης με έχει διορθώσει πολλές φορές» δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «γιατί όπως λέει και ο κύριος καθηγητής ουδείς αλάνθαστος ή άσφαλτος, γιατί και αυτό σωστό είναι».