Στο «MEGA Καλημέρα» μίλησε ο Ηλίας Γκότσης. Ο νικητής του δεύτερου κύκλου του Survivor αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο παιχνίδι, στο πού ξόδεψε τα χρήματα του επάθλου, μίλησε για τα επαγγελματικά του, αλλά και για την προσωπική του κάνοντας, μάλιστα και αποκαλύψεις.

Όπως είπε, επένδυσε ένα μέρος του επάθλου στο γυμναστήριο, καθώς ήταν ένα από τα όνειρα εκείνου και του αδερφού του.

«Ένα μέρος από το έπαθλο του Survivor, το επένδυσα σε αυτό το γυμναστήριο. Δεν έχω κανένα νέο για το All Star Survivor. Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει, λόγω budget», δήλωσε για τις φήμες ότι θα διοργανωθεί ένα παιχνίδι επιβίωσης με συμμετέχοντες από τις προηγούμενες σεζόν.

Για τους λόγους τώρα που δεν θα ήθελε να προχωρήσει σε κάποια τηλεοπτική συνεργασία αυτό το διάστημα ανέφερε:

«Δεν είχα καμία πρόταση για τηλεόραση, αλλά κι εγώ δεν το κυνήγησα. Έμαθα πολλά από το Πρωινό, αλλά από ένα σημείο και μετά, δεν είχα να δώσω κάτι. Δεν ήθελα να υπάρχω ως γλάστρα», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Τα μηνύματα στο Instagram και πώς είναι ως σύντροφος

Για την σχέση του με τις γυναίκες και τα κολακευτικά μηνύματα που δέχεται στο Instagram, δήλωσε: «Δεν κοκκινίζω με μηνύματα στο Instagram, αλλά στέλνουν φωτογραφίες, πολύ καλοκαιρινές ή από παραλίες γυμνιστών». Πολλά γράφονται στο Internet για τον Ηλία Γκότση, όπως για παράδειγμα για τις σχέσεις του ή την καταγωγή του. Εκείνος δήλωσε ως έχει πολλές φίλες και κατάγεται από την Τρίπολη.

Το όνομά του ακούγεται συχνά πως θα πάρει μέρος στο Bachelor, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν θα λάμβανε ποτέ μέρος στο συγκεκριμένο ριάλιτι γιατί: «Δεν είμαι εκδηλωτικός».

Τέλος, για την συμπεριφορά του σε μία σχέση, ανέφερε: «Θα βαθμολογούσα τον εαυτό μου ως σύντροφο με ένα 6. Δεν είμαι πολύ εκδηλωτικός στα συναισθήματά μου και καταλήγω να γίνομαι αυτοκαταστροφικός» αναγνωρίζοντας πως… θέλει δουλειά ακόμα. Δεν ψάχνει, όμως, τα κινητά των συντρόφων του, αλλά σιχαίνεται την αχαριστία και αναφορικά στην πιο συναρπαστική σεξουαλική εμπειρία που είχε «Έχω συνευρεθεί ερωτικά σε παραλία, χάραζε εκείνη την ώρα», εξομολογήθηκε.