Η Λάμια είναι στη φυλακή και υποφέρει από τη λαχτάρα να δει την κόρη της, ενώ η Τζαβιντάν έχει βαλθεί να αναλάβει την επιμέλεια της Μελέκ.

Ο Κενάν δέχεται να συνεργαστεί με μια αμερικάνικη δισκογραφική εταιρεία κι αυτό θα ανησυχήσει ακόμα περισσότερο τη Λάμια, γιατί φοβάται ότι ο Κενάν θα απομακρυνθεί απ’ το παιδί τους.

Η Μάκμπουλε επιμένει ότι είναι ψυχικά υγιής και ο Σαΐμπ προσπαθεί να σώσει την πολιτική του καριέρα, η οποία κινδυνεύει.

Ενώ ο Τζεμίλ συνεχίζει να μιλάει για τη σχέση του με τη Λάμια, στις εφημερίδες δημοσιεύεται η ιστορία της Λάμια και του Κενάν. Η Λάμια γίνεται η πληγωμένη ηρωίδα σε μια ιστορία αγάπης.

Ο κόσμος της εκδηλώνει την αγάπη του και τη συμπαράστασή του και της στέλνει γράμματα στη φυλακή. Στο μεταξύ το ημερολόγιο, στο οποίο η Λάμια έχει καταγράψει τον έρωτά της και όλα όσα έζησε, εξαφανίζεται….

Η Σαχικά αρπάζει μια σημαντική ευκαιρία και αυξάνει τις μετοχές της στον όμιλο. Επιπλέον αποκλείει την περίπτωση να μαθευτεί όλη η αλήθεια για την αγάπη του Κενάν και της Λάμια.