Η δραματική σειρά του Alpha, «Αγγελική», μπήκε στην τελική ευθεία ώστε να γράψει το φινάλε της και οι εξελίξεις, την ερχόμενη εβδομάδα, κορυφώνονται καθώς όλα θα ανατραπούν, την Πέμπτη 01 Ιουλίου.

Η «Αγγελική» με τις καταιγιστικές εξελίξεις, τις συνεχείς ανατροπές και τις ερμηνείες που κόβουν την ανάσα, δημιούργησε  ένα κύμα φανατικού κοινού.

Κάθε εβδομάδα ήταν trending topic στο twitter και οι θεατές περίμεναν με αγωνία την εξέλιξη της ιστορίας. Η «Αγγελική» δημιούργησε το δικό της τηλεοπτικό μύθο και, χθες, αυτό αποτυπώθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης.

Την Πέμπτη 24 Ιουνίου η «Αγγελική» τερμάτισε πρώτη, σημειώνοντας το υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν με 21,8% στο σύνολο κοινού και 18,6% στο δυναμικό κοινό 18-54. Επίσης, σε επιμέρους γυναικείο κοινό έφτασε έως 29,2%, ενώ 1.456.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν έστω για 1 λεπτό με την σειρά.

Πίσω από τις κάμερες

Η Ναταλία Γερμανού, το βράδυ της Πέμπτης, συνάντησε τους συντελεστές της σειράς «Αγγελική» στο σπίτι των Αργυρών και μίλησαν μαζί της για όλα όσα έζησαν κατά τη διάρκεια του επαγγελματικού τους αυτού ταξιδιού.

Το αφιέρωμα κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό  καθώς συγκέντρωσε το 18% του γενικού συνόλου των τηλεθεατών.