Η ένταση στο MasterChef, έχει ανέβει επικίνδυνα πλέον και οι φαρμακερές ατάκες αλλά και οι βαριές εκφράσεις είναι αλλεπάλληλες.

Μια γερή δόση λάβαμε όλοι στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τρίτη. Ο Διονύσης έκανε δηλώσεις για το πως του φαίνεται η δοκιμασία κι εκεί δεν παρέλειψε να στάξει… φαρμάκι για την Μαρίνα: «Θα ήθελα πάρα πολύ να γυρίσω με το απόλυτο στο σπίτι και μαζί μου θέλω να ακολουθήσει Σκορδάκης και Τζαμαλής και να πετάξουμε τα σκουπίδια από το σπίτι…» είπε και φυσικά αναφερόταν αποκλειστικά στην τέταρτη υποψήφια που είχε απομείνει κι ήταν η Μαρίνα.

Τα υπονοούμενα που άφησε ο Διονύσης προφανώς και δεν έμειναν αναπάντητα από την Μαρίνα που επιτέθηκε με βαριές εκφράσεις.

Ο Διονύσης μίλησε για φίδια και θειάφι κι η Μαρίνα αργότερα τον ισοπέδωσε: «Δεν μπορώ τις μ…ς του ρε φίλε, μου έχει πρήξει τα α…α. Με τα φίδια και με τα θειάφια άντε γ…υ. Τι του έχω κάνει μωρέ, μου έχει σπάσει τα νεύρα, δεν αντέχω άλλο. Έχει καταντήσει γλίτσας. Έλεος με εκνευρίζει όλο αυτό που κάνει. Αν έχεις α…α κι είσαι άντρας βγες και πες τα ρε φίλε. Γιατί κάνεις αυτό το ψυχολογικό; Έχεις γίνει γλοιώδης. Φτάνει».

Ο Νίκος Σκορδάκης κι ο Παναγιώτης Τζαμαλής δεν μπόρεσαν παρά να συμφωνήσουν με το ξέσπασμα της Μαρίνας.