«Φοβερό να σχολιάζεις χωρίς να γνωρίζεις τι έγινε. “Καινούργιο” είδος ρεπορτάζ… Μπράβο στην Σταματίνα» έγραψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter κάνοντας γνωστό με αυτόν τον τρόπο ότι έχει ξεκινήσει μια νέα κόντρα στο χώρο της τηλεόρασης.

Αφορμή γι’ αυτήν την δημόσια απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, στάθηκε ένα σχόλιο της παρουσιάστριας.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή…

Το περασμένο Σάββατο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και ειδικά στο twitter, αναδημοσίευσε μερικά σχόλια τα οποία αφορούσαν την εξωτερική εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου από τη μερικά της έγραψε στα social media: «Με ενημερώνετε για τα retweet που κάνει ο Ουγγαρέζος θίγοντας για ακόμα μια φορά την εξωτερική μου εμφάνιση… Θλίβομαι και τον λυπάμαι. Τίποτα άλλο. Άκρως προσβλητικά για μια γυναίκα πόσο μάλλον να γίνονται από έναν άντρα και “παρουσιαστή” που βρίσκεται στην ίδια ζώνη με μένα. Πόσο κρίμα».

Το πρωί της Δευτέρας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αναφέρθηκε στο θέμα και έκανε το δικό της σχόλιο.

 «Για όλους εμάς που εκτιθέμεθα καθημερινά τόσα χρόνια γράφονται τέρατα κατά καιρούς. Το να μπω εγώ στη διαδικασία να βρω τι αρνητικό γράφουν για τον Κώστα Φραγκολιά για να το κάνω retweet, χωρίς να υπάρχει λόγος, ένα Σάββατο πρωί, νομίζω ότι με έναν τρόπο είναι σαν να ενισχύουμε αυτή την ανθρωποφαγία των social media. Δεν καταλαβαίνω τι λόγο είχε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το Σάββατο που ξύπνησε και ήπιε τον καφέ του… Κάνε χιούμορ με αυτά που λένε για σένα. Το να μπεις στη διαδικασία να βρεις τα αρνητικά tweets που αφορούν έναν συνάδελφό σου και να τα προτάξεις…» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Δημήτρης Παπανώτας εξέφρασε τη δική του άποψη λέγοντας: «Δουλειά του δεν είναι να σχολιάζει; Καλό θα είναι να μάθουν όσοι εκτίθενται καθημερινά για πολλά χρόνια, ότι δεν μπορούν να αρέσουν σε όλους».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, λοιπόν, ακούγοντας όσα ανέφερε είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον «αέρα» του Happy Day, έγραψε στο twitter: «Φοβερό να σχολιάζεις χωρίς να γνωρίζεις τι έγινε. “Καινούργιο” είδος ρεπορτάζ… Μπράβο στην Σταματίνα».