Ο Νίκος Σκορδάκης ήταν ο παίκτης με την πιο αδύναμη προσπάθεια στην δοκιμασία που πραγματοποιήθηκε στο MasterChef το βράδυ της Τρίτης.

Ο παίκτης είδε την πόρτα της εξόδου και έτσι παρέμειναν εννέα υποψήφιοι μάγειρες να διεκδικούν τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο του MasterChef.

Οι εννέα καλύτεροι παίκτες του reality μαγειρικής του Star Channel βρέθηκαν εκτός πλατό και μεταφέρθηκαν στο τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου όπου είδαν τους κριτές να τους πλησιάζουν σε στυλ «Men in Black».

Τα σχόλια των παικτών για την κινηματογραφική είσοδο των Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο έπεσαν «βροχή» και τα πρώτα γέλια ακούστηκαν.

Τον τελευταίο λόγο όμως τον είχε το πειραχτήρι της παρέας που δεν είναι άλλο από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.
Ο chef σχολίασε τον κάθε ένα παίκτη ξεχωριστά στήνοντας γλέντι λίγο πριν τη δοκιμασία και προκαλώντας το γέλιο των υποψήφιων.

«Έχουμε τον Παύλο γιατί όταν βαριέται κάνει μόνο ομελέτες, τον Παυλίτο και τον Παυλάρα. Έχουμε τον Διονύση τον “μάλιστα σεφ μέχρι να πάθω δισκοκήλη”, έχουμε την Ανούς “εγώ δεν μιλάω πολύ”, την ιταλική δύναμη, τον Τότι του MasterChef, Τζιοβάνι, έχουμε τηνΜαργαρίτα “όσα υλικά και να μου δώσετε εγώ θα τα βάλω σε μια κατσαρόλα κι εσείς θα χειροκροτάτε”, έχουμε τον Τζαμαλή “με 3% εγώ θα φτάσω στον τελικό, εκεί θα με φορτίσετε παραπάνω για να μιλήσω”, έχουμε τον Στέφανο “σεφ έχω ιδρώσει κυριολεκτικά και μεταφορικά για να φτάσω μέχρι εδώ”, έχουμε και τη Μαρία “όσο με ρωτάτε εγώ δεν θα απαντάω, θα κάνω γκριμάτσες με τα φρύδια”» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και τα γέλια όλων ακούστηκαν δυνατά.