Στο live του J2US βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Κατερίνα Καινούργιου σε μία εμφάνιση-έκπληξη, καθώς έκανε ντουέτο με το Νίκο Κοκλώνη τραγουδώντας το «Κοκορίκο». Μάλιστα, η παρουσιάστρια του Open εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που πέρασε στο παρελθόν επειδή δε μπορούσε να πει καλά το «ρο» και πόσο τη βοήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς, αυτή την «αδυναμία» της να την κάνει προτέρημα.

Το πρωί της Παρασκευής στο Happy Day σχολίασαν την εμφάνιση της Καινούργιου και την προσωπική της εξομολόγηση, με τον Δημήτρη Παπανώτα να προχωρά σε μία επίθεση εναντίον της, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να διαφωνεί μαζί του.

«Συγγνώμη λίγο, είναι η μέρα μου σήμερα κι έχω και… ζοχάδες. Υπάρχει κόσμος που αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα. Το να βγαίνω και να κλαίγομαι γιατί έχω αυτό το “ρ” που είναι και χαριτωμένο, για κορίτσι ειδικά είναι πολύ χαριτωμένο, και… “έκανα χρόνια λογοθεραπεία και σερνόμουν στα πατώματα, μου έκαναν bullying” όλο αυτό είναι αν μη τι άλλο βλάσφημο, όταν ξέρεις ότι υπάρχουν παιδάκια με καρκίνο και άνθρωποι που έχουν σοβαρά προβλήματα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Για να προσθέσει: «Δε μπορώ τώρα, ο καθένας το τόσο το κάνει τόσο. Σιγά το bullying που θα φάει για το “ρ”».