Η λίστα με τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν φέτος στις Άγριες Μέλισσες δεν τελειώνει. Νέοι χαρακτήρες έρχονται στο στη σειρά του ΑΝΤ1 και με τη δική τους μικρή ή μεγάλη συμβολή βοηθούν στην εξέλιξη της ιστορίας που κρατά αμείωτο ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ήδη στο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο, που θα μας μεταφέρει 6 χρόνια μετά, βλέπουμε νέα πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτά και την όμορφη αρραβωνιαστικιά του Κωνσταντή. Ο γιος του Δούκα Σεβαστού μετά τις κινήσεις του Νικηφόρου με την οικογενειακή περιουσία έχει έρθει σε ρήξη μαζί του και μαζί με τον Μελέτη έχουν στήσει τη δική τους επικερδή επιχείρηση, κρυφά απ’ όλους. Παράλληλα ο Κωνσταντής έχει σχέση με τη Δόμνα, κόρη του συνεργάτη τους Σωκράτη Θέμελη.

Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ, την αρραβωνιαστικιά του υποδύεται η νεαρή ηθοποιός Νεφέλη Κουλούρη. Και δεν είναι άγνωστη στο τηλεοπτικό κοινό, αφού έπαιζε στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα», όπου υποδυόταν την «Θάλεια» την κόρη της «Μαριέττας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

“Set wide the window. Let me drink the day.” Edith Wharton #nefelikoulouri #window #nightthoughts #dreaming #windowwithaview #actress #dressedinblack #redlips #instanow #goodnight

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nefeli Koulouri Official (@nefeli_koulouri) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

“The secret was a hole in the middle of me that every happy thing fell into” J.S. Foer #nefelikoulouri #calmness #afternoon #bedroomtime #girl #inpink #shortdress #actress #quoteoftheday✏ #behappy #beyourself

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nefeli Koulouri Official (@nefeli_koulouri) στις

Στο ρόλο του Σωκράτη Θέμελη, μεγαλοτραπεζίτης και πατέρας της Δόμνας, θα δούμε τον Χάρη Σώζο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

6 χρόνια μετά… Διαφάνι 1965… #AgriesMelisses Νέο επεισόδιο απόψε στις 22:00 στον #ant1tv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv) στις