Τον Γιώργο Αγγελόπουλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής, «Ευτυχείτε», ο οποίος – όπως είχαν αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ – βρίσκεται σε συζητήσεις για να πάρει μέρος στον δεύτερο κύκλο του J2US, στο Open. Ο ίδιος εξήγησε τι πραγματικά ισχύει:

«Κάναμε μια συζήτηση για το J2US, τι να πείτε; Δεν είναι κάτι που έχουμε συμφωνήσει κι έχουμε κλείσει. Είναι το δεύτερο ραντεβού κι έχουμε συζητήσει διάφορα, δεν είναι μόνο το Just γιατί ο Νίκος Κοκλώνης ξέρετε ότι κάνει διάφορες παραγωγές. Κάναμε και μία συζήτηση για μυθοπλασία, θα δούμε, ο, τι είναι για καλό. Προσπαθούμε να δούμε αν υπάρχει τέτοιο σημείο που θα μας κάνει να συνεργαστούμε».

Και πρόσθεσε σχετικά με τα δημοσιεύματα πως του είχε γίνει πρόταση να είναι εκείνος ο Έλληνας «Εργένης» στο ομώνυμο ριάλιτι, Bachelor.

«Είχα κάνει μια συζήτηση για το Bachelor όσο ήταν στον ANT1. Έκρινα τότε ότι δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω. Όσο είχα πληροφορηθεί, είχε να κάνει με το φλερτ και δεν είναι κάτι που θα ένιωθα άνετος. Δεν έχω πολύ καλή εικόνα γιατί δεν το παρακολουθώ. Το φλερτ για εμένα είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Θα προτιμούσα να μην το εξωτερικεύουμε στην κάμερα».