Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη ζωντανή μετάδοση της 86ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ από τα κανάλια Novacinema.

Παράλληλα συνεχίζονται το Φεβρουάριο οι πρώτες τηλεοπτικές προβολές των πιο πρόσφατων κινηματογραφικών παραγωγών.

Κορυφαίοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ συναρπάζουν με τις ερμηνείες τους, μέσα από την οθόνη των κινηματογραφικών καναλιών της Nova και υπόσχονται τις πιο απολαυστικές κινηματογραφικές βραδιές.

Στις 2/2, οι Ράιαν Γκόσλινγκ και Μπράντλεϊ Κούπερ φτιάχνουν ένα ασυνήθιστο αλλά εκρηκτικό δίδυμο στην αστυνομική ταινία «Στο τέλος του δρόμου». Η ελληνικής καταγωγής κωμικός Τίνα Φέι πρωταγωνιστεί μαζί με τους Πολ Ραντ και Μάικλ Σιν στην απολαυστική κωμωδία ηθών «Ξέχασε το», που θα προβληθεί στις 3/2 και η ιστορία της περιστρέφεται γύρω από τις σημαντικές αποφάσεις της ζωής μας. Πρόκειται για ένα κοκτέιλ από έρωτες, ανταγωνισμούς και εκπλήξεις, με φόντο τους χώρους των αμερικανικών πανεπιστημίων.

Το blockbuster «Iron Man 3» καταφθάνει στις 9/2, με το διάσημο υπερήρωα της Marvel να επιστρέφει θεαματικότερος από τις προηγούμενες φορές, με όπλα το χιούμορ και την ακαταμάχητη γοητεία του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ. Με έντονες περιβαλλοντικές ανησυχίες και αναπόφευκτες συγκρούσεις έρχεται σε Α’ προβολή στις 10/2 η δραματική κοινωνική ταινία «Η γη της επαγγελίας», με τον Ματ Ντέιμον στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το best-seller των New York Times «Τι Να Περιμένεις Όταν Είσαι Έγκυος» γίνεται η έμπνευση για μια κομεντί πολλών αστέρων που αγγίζει τις ευαίσθητες χορδές και των δύο φύλων και κάνει πρεμιέρα στις 16/2, με πρωταγωνίστριες, μεταξύ άλλων, τις Κάμερον Ντίαζ και Τζένιφερ Λόπεζ. Μια ιστορία ενηλικίωσης με τίτλο «Stoker» ακολουθεί στις 17/2, με την Αυστραλή Μία Γουασικόβσκα και τη βραβευμένη με Όσκαρ Νικόλ Κίντμαν.

Ο Μάθιου Μακόναχι κάνει μια μεστή ερμηνευτική στροφή καριέρας και στις 23/2 πρωταγωνιστεί μαζί με την Ρις Γουίδερσπουν στην ταινία «Ένα καλοκαίρι», μια τρυφερή περιπέτεια στα μυστικά της ζωής και της ενηλικίωσης που υπόσχεται ένα μοναδικό ταξίδι μύησης στην καρδιά του Μισισιπή. Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ντάνι Μπόιλ, επιστρέφει στις 24/2 με το γεμάτο ανατροπές ψυχολογικό θρίλερ «Trance», που θα κάνει τους τηλεθεατές να αναθεωρήσουν την οποιαδήποτε άποψη είχαν για τις σταθερές και τα δεδομένα της ανθρώπινης ύπαρξης.