Αντίθετα συνεχίζει κανονικότατα την προβολή του όλο τον Φεβρουάριο, αρχής γενομένης από την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου με καινούρια επεισόδια. Όπως αναφέρει το tvzapping.gr βέβαια μένει να διευκρινιστεί αν θα συνεχιστούν τα γυρίσματα του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την εκπομπή. Πηγές από το κανάλι ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει θέμα διακοπής του προγράμματος και ότι ο παρουσιαστής θα συνεχίσει κανονικά τις λήψεις σε διάφορα σημεία της Αθήνας.

Βέβαια, αυτό τον καιρό προτεραιότητα έχουν οι συζητήσεις για το ‘Just the two of us, όπου θα αναλάβει το ρόλο του ρεπόρτερ στα παρασκήνια.

Ο παρουσιαστής φέρεται θερμός για το εν λόγω project και αν τύχον… κοπεί τελικά το «Smart Face» θα είναι λόγω… υπερέκθεσης καθώς θα είναι καθημερινά στο «Πρωινό mou» και την Κυριακή στο «Just the two of us|.

Τι θα δούμε όμως στο πρώτο – για φέτος- επεισόδιο του «Smart Face»;

Κοντά στο σταθμό του Αγίου Αντωνίου, o Δημήτρης βρίσκει την πρώτη παίκτρια, την κα Ελένη, μια γλυκύτατη κλασική ελληνίδα μαμά.

Κάνει τα καθιερωμένα ψώνια της εβδομάδας στην λαϊκή της περιοχής. Με το καροτσάκι στο χέρι, ψάχνει ανάμεσα στους μικροπωλητές και τους περαστικούς την κατάλληλη φάτσα για να απαντήσει στις ερωτήσεις του Δημήτρη. Ποιος έφερε πρώτος στην Ελλάδα την πατάτα, τι περιέχει μια μακαρονάδα μπολονέζ, ποιος βαθμός είναι ανώτερος, ο λοχαγός ή ο ταγματάρχης;

Το παιχνίδι συνεχίζεται στην ίδια περιοχή με παίκτες τον Λευτέρη και την Κατερίνα. Το ζευγάρι δέχεται την πρόκληση του Δημήτρη, αφήνει το καφεδάκι του και ενώνει τις δυνάμεις του για να κερδίσει.