Μετά από 42 ημέρες καραντίνας κι ενώ έβγαινε καθημερινά στο «Καλημέρα Ελλάδα» από το σπίτι του, ο Γιώργος Παπαδάκης επέστρεψε στο πλατό της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1. Και ο παρουσιαστής από την έναρξη κιόλας δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που είναι και πάλι στο στούντιο της εκπομπής, μαζί με τους συνεργάτες του.

«Καλημέρα Ελλάδα. Γύρισα στο σπίτι μου. Θα μου πεις στο σπίτι σου δεν ήσουν τόσο καιρό; Όχι, το σπίτι μου εδώ είναι. Αισθάνομαι πολύ περισσότερο ασφαλής. Αισθάνομαι πολύ περισσότερο ασφαλής γιατί είμαι με το ένα τρίτο κοντά, με σένα. Είμαι ασφαλής γιατί είναι όλοι αυτοί απέναντι. Όλοι με τις μάσκες. Είναι άλλη η αίσθηση κυρίες και κύριοι» είπε χαρακτηριστικά στην έναρξη.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν λίγες ημέρες, ο Γιώργος Παπαδάκης είχε αποκαλύψει στο Πρωινό και στη Φαίη Σκορδά ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε λίγο πριν ξεσπάσει η ιστορία με τον κορονοϊό, εξηγώντας ακόμα πως αν και έβγαινε από το σπίτι, εργαζόταν κανονικά και τις ίδιες, μάλιστα, ώρες.

«Λίγο πριν από τον κορονοϊό είχα ένα προβληματάκι με την υγεία μου. Κρύωσα. Είχα ένα κρύωμα πολύ βαρύ, πολύ σοβαρό. Χρειάστηκε να πάρω αντιβίωση, να μην έρθω δυο μέρες στη δουλειά. Ήταν δυο μέρες πριν αρχίσουν τα μέτρα…», είχε πει μεταξύ άλλων.