Δυνατή πρεμιέρα έκανε χθες Τρίτη (11.02) η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 «Special Report» με τον Τάσο Τέλλογλου και μαζί του τον Αντώνη Φουρλή αλλά και τους έμπειρους ρεπόρτερ του ειδησεογραφικού τμήματος του καναλιού.

Ο Τάσος Τέλλογλου έχει ταυτίσει, όλα αυτά τα χρόνια, το όνομά του με την ερευνητική δημοσιογραφία και έχει φέρει στο προσκήνιο, μέσα από αποκαλυπτικά ρεπορτάζ  και συνεντεύξεις, θέματα που έχουν προκαλέσει αίσθηση. Και χθες, όλα όσα παρουσίασε μέσα από την εκπομπή του προκάλεσαν το έντονο ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Η εκπομπή «Special Report» ήταν στην κορυφή της τηλεθέασης καθώς σημείωσε μερίδιο 21,1% στο κοινό 18-54 και προηγήθηκε, στη ζώνη προβολής της, με 4,6 μονάδες διαφορά.

Και στο σύνολο κοινού η εκπομπή πήρε την πρωτιά, καταγράφοντας 23,3% και αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό κατά 8,7 μονάδες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το «Special Report» είχε υψηλές αποδόσεις  σε όλες τις κατηγορίες κοινών, ενώ σκόραρε τα υψηλότερα ποσοστά στις γυναίκες, όπου σε επιμέρους κοινό έφτασε έως και το 30,5%.