Το Big Brother επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και το όνομα του Χάρη Βαρθακούρη ακούγεται έντονα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο τραγουδιστής και νικητής του Globetrotters πρόκειται να βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης του ριάλιτι.

Ο σύζυγος της Αντελίνας Βαρθακούρη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1 και τόνισε πως ακόμα συζητά με τον ΣΚΑΪ για το Big Brother ενώ αναφέρθηκε και στην γυναίκα του.

«Θα σας πω τίμια, ακόμα συζητάμε. Αν υποθέσουμε ότι είχα συμφωνήσει, δεν θα ήταν πιο φρόνιμο να το ανακοινώσω επισήμως και όχι λίγο στα πεταχτά, στον δρόμο;

Αισθάνομαι περήφανος για την γυναίκα μου. Ένα από τα πράγματα που αγαπώ είναι η καπατσοσύνη της. Αν βάλει κάτι στο μυαλό της, ο κόσμος να χαλάσει θα το πετύχει. Αποδεικνύεται ότι το όνειρο της τηλεόρασης, όχι μόνο το είχε πολύ σοβαρά στο μυαλό της, αλλά να, τώρα που συζητάμε έχει υπογράψει.

Από κοινού αποφασίσαμε να δοκιμάσει ο καθένας τις δυνάμεις του ατομικά και κανείς δεν μας εμποδίζει κάποια στιγμή στο μέλλον να ξανασμίξουμε. Στην τελική, στο σπίτι είμαστε μαζί, ας κάνουμε ένα διαλειμματάκι τα απογεύματα», ανέφερε ο Χάρης Βαρθακούρης.