«Εάν δεν υπάρξει λύση στο προσεχές διάστημα για τη δημόσια τηλεόραση θα αναζητηθεί λύση από τον διαχειριστή», ανέφερε ο αρμόδιος για την δημόσια ραδιοτηλεόραση υφυπουργός Παντελής Καψής, ενώ υπογράμμισε ότι «δεν αμφισβητεί κανείς την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας».

Μιλώντας στον Alpha, ξεκαθάρισε δε πως η κυβέρνηση δεν εξετάζει το ενδεχόμενο επέμβασης της αστυνομίας στην ΕΡΤ για την εκκένωση του κτιρίου, επισημαίνοντας ότι αν το σήμα της ΕΡΤ δεν εκπέμψει από την Αγία Παρασκευή θα βρεθεί άλλη λύση. Δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση για επέμβαση αστυνομίας στο Ραδιομέγαρο, τόνισε ο κ. Καψής.

«Κάνουν κακό στην προοπτική ανασυγκρότησης της ΕΡΤ όσο παραμένουν στο Ραδιομέγαρο», είπε, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός για την δημόσια ραδιοτηλεόραση. «Τους έχω πει μην βγαίνετε περισσότερο χαμένοι», ανέφερε.

«Στο δημόσιο θέλουμε όσοι προσλαμβάνονται να προσλαμβάνονται για τα προσόντα τους, οι αξιοκρατικές προσλήψεις είναι ουσιαστικό στοιχείο της αλλαγής», υπογράμμισε ο κ. Καψής, ενώ διαβεβαίωσε ότι «πολύ σύντομα θα εκπέμψει το σήμα της δημόσιας τηλεόρασης».

Δείτε το βίντεο: