Συναρπαστικές αναμετρήσεις υπόσχεται η 18η αγωνιστική της Superleague και η Nova μέσω των αθλητικών καναλιών της ετοιμάζεται να προσφέρει στους συνδρομητές της μοναδικό υπερθέαμα.

Το Σάββατο 19/1 το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρία… καυτά παιχνίδια από βαθμολογικής άποψης για την συνέχεια των ομάδων στο πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΗ στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία, υποδέχεται στο «Θ. Βαρδινογιάννης» τον Πανιώνιο, ενώ την ίδια ώρα στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό και επιδιώκει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Στην Τρίπολη θα γίνει ένα από τα σημαντικότερα ματς της αγωνιστικής, καθώς ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ με φόντο την συμμετοχή στα play off.

Το πρόγραμμα την Κυριακή 20/1 είναι εξίσου δυνατό. Ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί τον Πλατανιά, ενώ η Ξάνθη σε ένα ματς – τελικό για την παραμονή στην Superleagyue θα παίξει στα Πηγάδια με την Κέρκυρα.

Ο πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός περιμένει στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει να διευρύνει το αήττητο του απέναντι στους σκληροτράχηλους Ηπειρώτες, ενώ στο σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής, ο Άρης θα υποδεχτεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι χωρίς… επιστροφή και για τους δύο αντιπάλους.


Το Σάββατο 19/1 το πρόγραμμα της Nova περιλαμβάνει τις μεταδόσεις:

• 17.15 ΟΦΗ – Πανιώνιος σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη και ρεπορτάζ του Άκη Κουζούλη και του Γιώργου Βασιλείου από το NS3

• 17.15 Παναθηναϊκός – Πανθρακικός σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Νίκου Τζουάννη και του Γιώργου Αργυρόγλου από το NS2

• 19.30 Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Χάρη Μπότσαρη από το NS1/NS1HD.

Την Κυριακή 20/1 η αγωνιστική δράση στη Nova περιλαμβάνει τα παιχνίδια:

• 15.00 Ατρόμητος – Πλατανιάς σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Αποστόλη Λάμπου και του Διονύση Στρούμπου από το NS1

• 17.15 Skoda Ξάνθη – Κέρκυρα σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα και του Γιάννη Πάγκου από το NS3

• 17.15 Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Νίκου Γαβαλά και του Βασίλη Κωνσταντόπουλου από το NS1/NS1HD

• 19.30 Άρης – ΑΕΚ σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στεφάνου και του Μανώλη Βογιατζάκη από το NS1/NS1 HD

Σπουδαίες αναμετρήσεις και τη Δευτέρα

Την Δευτέρα 21/1, στις 19.30, η Βέροια υποδέχεται τον Λεβαδειακό σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα και του Γιώργου Αργυρόγλου από το NS2.

Οι εκπομπές του Σαββατοκύριακου

Το Σάββατο, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ δείτε στην εκπομπή «Super Goal» από το NS1 HD/ NS1με τον Δημήτρη Παπανικολάου, όλο το ρεπορτάζ των αγώνων του Σαββάτου και τις καλύτερες φάσεις και ρεπορτάζ από τις αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Την Κυριακή, αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού Άρης – ΑΕΚ, μη χάσετε την εκπομπή«Total Superleague» από το NS1 HD/ NS1.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου μας μεταφέρει σε όλα τα γήπεδα για τις φάσεις, τα γκολ και τις σύντομες δηλώσεις των πρωταγωνιστών και αμέσως μετά δίνει τη σκυτάλη στον Αντώνη Πανούτσο και τον Αντώνη Καρπετόπουλο για ανάλυση και σχόλιο όλων των παιχνιδιών της αγωνιστικής.

Όλο το ρεπορτάζ από τα παιχνίδια και οι πρώτες δηλώσεις των παικτών σε ζωντανή σύνδεση, καθώς και όλη η δράση της αγωνιστικής από το έγκυρο δημοσιογραφικό δυναμικό της Nova , οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ κάθε αναμέτρησης προβάλλονται και αναλύονται με το μοναδικό τρόπο των δύο αγαπημένων παρουσιαστών!