Αναταραχή σε δύο τηλεοπτικά κανάλια προκάλεσε ένα βίντεο που έπαιξαν οι «Ράδιο Αρβύλα» στην εκπομπή της Δευτέρας.

Μεταξύ των βίντεο που σχολίαζαν ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του, βρισκόταν και ένα από την συνέντευξη που παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας στην Έλλη Στάη στο Open Beyond Tv. Το θέμα όμως είναι πως το βίντεο αυτό, κατέγραφε την συνομιλία του πρωθυπουργού με τη δημοσιογράφο πριν οι κάμερες αρχίσουν να καταγράφουν κανονικά τη συνέντευξη.

Μια ανεπίσημη καταγραφή δηλαδή, η οποία δεν έπρεπε να έχει δει το φως της δημοσιότητας και περιλαμβάνει τη συνομιλία που είχαν Αλέξης Τσίπρας και Έλλη Στάη σε χαλαρό ύφος, εκτός αέρα πριν αρχίσει η συνέντευξη που παραχώρησε ο πρωθυπουργός στην δημοσιογράφο στις αρχές του προηγούμενου μήνα.

Το βίντεο αυτό, βρέθηκε στα χέρια των «Ράδιο Αρβύλα», άγνωστο πώς, και προβλήθηκε προκαλώντας αίσθηση και ταραχή στα δυο κανάλια. Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται, ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα στο Open προκειμένου να εντοπιστεί ποιος διέρρευσε το συγκεκριμένο βίντεο στους Ράδιο Αρβύλα και πως η διοίκηση του Open βρίσκεται ένα βήμα από το να καταθέσει μήνυση στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του news.gr τίποτα από τα δυο όμως δεν ισχύει και αυτό που συμβαίνει στο Open είναι πως έχει ξεκινήσει εσωτερική έρευνα για να διευκρινιστεί ποιος έχει διαρρεύσει το συγκεκριμένο βίντεο και από ποια στιγμή έγραφαν οι κάμερες οι οποίες έδιναν υλικό ταυτόχρονα και στην ΕΡΤ καθώς ήταν κοινή συνέντευξη.

Η εσωτερική έρευνα η οποία έχει ξεκινήσει στο Open έχει σκοπό να εντοπίσει αν η διαρροή είναι από άτομο του καναλιού ή όχι. Εφόσον προκύψει από την έρευνα ότι είναι άτομο που ανήκει στο εργατικό δυναμικό του κοινού τότε ενδέχεται να κατατεθεί μήνυση εις βάρος του.

Όσον αφορά στον ΣΚΑΪ, οι ιθύνοντες του Open δεν έχουν σκοπό να προβούν σε μήνυση ή να ζητήσουν τα… ρέστα από αυτούς για το βίντεο.

Ο διάλογος Αλέξη Τσίπρα – Έλλης Στάη

Αλέξης Τσίπρας: Καλά;

Έλλη Στάη: Ήρθες πολύ έγκαιρα.

Αλέξης Τσίπρας: Τα χέρια σου είναι παγωμένα.

Έλλη Στάη: Τα χέρια μου είναι παγωμένα….Μπορεί να κρυώσεις και συ εδώ μέσα!

Αλέξης Τσίπρας: Δεν μπορώ να κάτσω πίσω έχω τα…

Έλλη Στάη: Κι όταν λέω αέρα εννοώ ότι παίζει αέρας και όχι εμένα.

Αλέξης Τσίπρας: Εμένα δεν με ενοχλεί τίποτα.

Έλλη Στάη: Στο ΒΑΝ αποφασίστε ποιος θα μου μιλάει ε… Φοβάμαι για τα συστήματα. Φύγετε λίγο από μπροστά εκεί. Κύριε Πρόεδρε

Αλέξης Τσίπρας: Ναι!

Έλλη Στάη: Το πλάνο είναι αυτό εδώ!

Αλέξης Τσίπρας: Α, καλό φαίνεται. Είναι εκτυφλωτική η Έλλη ρε παιδί μου ούτως η άλλως!

Έλλη Στάη: Στο τέλος θα έπρεπε να πολιτευτούμε και μαζί αλλά δεν μου το έχετε προτείνει ακόμα.