Από το ξεκίνημα κιόλας του Power of Love κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι ένας από τους παίκτες έχει παιδί, αλλά το κρύβει. Το θέμα αυτό φαίνεται ότι έχει απασχολήσει και τους παίκτες μέσα στο σπίτι της αγάπης, που εκτός από τον έρωτα ψάχνουν και τον «πατέρα».

Μάλιστα, η Μαρία Μπακοδήμου έφερε το θέμα προς συζήτηση, ρωτώντας ευθέως αν κάποιος από τους άνδρες του παιχνιδιού έχει ένα ή δύο παιδιά.

«Υπάρχουν κάποιες φήμες που θα ήθελα να δούμε και να ξεδιαλύνουμε», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και στην οθόνη προβλήθηκε ένα βίντεο από την κουβέντα που είχαν ο Γιάννης (Ίον) Γεωργίου και η Μαργαρίτα Νέρτζη.

Στο επίμαχο βίντεο η παίκτρια ζητούσε να μάθει αν ο Ίον είναι ο πατέρας και το κρύβει. Μόλις τελείωσε το βίντεο, η Μαρία Μπακόδημου ρώτησε ευθέως: «Υπάρχει κάποιος που θέλει να μου πει ότι έχει ένα παιδί ή δύο;».

Ο Ίον έδειξε να μην τον αφορά το θέμα, κάτι που παρατήρησε και κατόπιν σχολίασε η παρουσιάστρια.

«Εγώ έχω τον καλύτερο ανιψιό του κόσμου» ήταν το σχόλιο που αρκέστηκε να κάνει ο παίκτης, πάνω στον οποίο πέφτουν οι περισσότερες υποψίες. Χωρίς, όμως, να σημαίνει ότι είναι αυτός ο «πατέρας».

Έτσι, το μυστήριο στο σπίτι του Power of Love παραμένει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ποιος παίκτης έχει… παιδί;??? • • #PowerofLoveGR #SkaitvGR @skaitv.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Power of Love (@poweroflovegr) στις