Το μεγαλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί μέχρι σήμερα στο Survivor 2 όπως παραδέχθηκαν και οι δύο ομάδες κέρδισαν οι Διάσημοι με σκορ 10-7. Οι νικητές επισκέφθηκαν την πρωτεύουσα, τον Άγιο Δομίνικο. Πρώτα πήγαν σε ένα εστιατόριο και έφαγαν ένα πλούσιο δείπνο και στη συνέχεια επισκέφθηκαν ένα μουσικό φεστιβάλ όπου διασκέδασαν και άκουσαν πολλή μουσική. Το βράδυ διανυκτέρευσαν σε ένα ξενοδοχείο πριν πάρουν το δρόμο της επιστροφής για την παραλία τους και την καλύβα τους.

Στο δεύτερο αγώνα της ημέρας, Best of των ανδρών, το έπαθλο είχε έντονο άρωμα Ελλάδας, αφού οι νικητές έφαγαν από 4 σουβλάκια-καλαμάκια με πατάτες. Νικητές, με τον Χάρη και τον Πάνο, οι Μαχητές με 5-2. Στον αγώνα υπήρξε και ένας τραυματισμός, αυτός του Νάσου που χρειάστηκε να αντικατασταθεί από τον Τσίλη. Οι Μαχητές μετά από μέρες που είχαν να κερδίσουν έπαθλο φαγητού απόλαυσαν ένα πολύ ωραίο χορταστικό γεύμα.

Η κόντρα πάντως παραμένει στην καλύβα των Διασήμων του Survivor 2 με τους δύο γνωστούς πρωταγωνιστές, τον Σώζωντα Παλαίστρο Χάρο και την Εύη Σαλταφερίδου. Καθώς τα κορίτσια συγύριζαν την καλύβα ο Σώζων είπε στην Εύη: «Ξέρω τι είχες πει, θυμάμαι τι είχαμε πει και πριν μπούμε στο παιχνίδι, ότι θα πεις στο Νικόλα αυτά που έχεις εσύ, τα στοιχεία από την οικογένεια του, που είχες πάει και είχες βρει τους δικούς του. Δεν είναι κακό, απλά άλλαξες το παιχνίδι. Και εις βάρος μας. Από τότε άλλαξε η συμπεριφορά του Νικόλα. Κατάλαβες; Από αυτά που είχατε πει», Ο Σώζων την κατηγόρησε ότι μίλησαν κρυφά και οι πληροφορίες που του μετέφερε ήταν εις βάρος της ομάδας της. Η Εύη αναρωτήθηκε «μα έχουν πάει πολλά παιδιά από την άλλη μεριά. Γιατί να το άλλαξα εγώ;» «Γιατί εσένα είχες πει ότι θα ακούσει γιατί είχες τον τρόπο. Επειδή θα μίλαγες εκ μέρους των δικών του ανθρώπων, θα του άλλαζες τη συμπεριφορά», συνέχισε ο Σώζων. «Ρε του είπα να προσέχεις, μην αγχώνεσαι ότι είναι όλοι καλά», εξήγησε εκείνη, αλλά ο Σώζων είχε μάλλον διαφορετική διάθεση, αφήνοντας την άναυδη με την παρατήρηση του: «Δεν σου έχω μιλήσει με αυτό τον τρόπο Εύη, σε παρακαλώ μη μου μιλάς έτσι. Δεν σου έχω πει “ρε”. Δεν σου έχω μιλήσει έτσι». O Σώζων δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς μετά στην κάμερα της παραγωγής: «Το ότι υπάρχει μέσα στην ομάδα ένας άνθρωπος που άθελα του έχει κάνει κακό στην ομάδα του και έχει ευνοήσει την άλλη ομάδα, σίγουρα έπρεπε να το μάθει και η υπόλοιπη ομάδα».