Ποιοι είναι οι έξι νέοι παίκτες που μπήκαν στο Survivor 2

Δείτε το βίντεο


MEDIA
6:54
19/03/2018
Ποιοι είναι οι έξι νέοι παίκτες που μπήκαν στο Survivor 2
loading

Εκπλήξεις είχε για τους παίκτες το κυριακάτικο επεισόδιο του Survivor​ 2, καθώς μετά τον αγώνα επάθλου ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την είσοδο έξι ακόμη παικτών.

Οι Διάσημοι αρχικά επικράτησαν με 10-5 κερδίζοντας στρώματα και μαξιλάρια για μια βδομάδα και επιπλέον ένα χορταστικό πρωινό.

Η νίκη αυτή, εκτός από το έπαθλο, τους έδωσε τη δυνατότητα να επιλέξουν τους τρεις νέους παίκτες για την ομάδα τους.

Έτσι, στην ομάδα των Διασήμων είναι πλέον και η Εύη Σκαρώνη, η Εύη Σαλταφερίδου και ο Σώζων Παλαίστρος - Χάρος.

Η Εύη Σκαρώνη είναι γυμνάστρια personal trainer, ενώ γυμνάστρια είναι η Εύη Σαλταφερίδου και γυμναστής ο Σώζων Παλαίστρος - Χάρος. Όπως φαίνεται οι Διάσημοι πήραν τρεις γυμναστές.

Oι τρεις νέοι παίκτες που πλαισιώνουν την ομάδα των Μαχητών είναι ο Πάνος Θεοδώρου, η Μαρία Πανταζή και η Φελίτσια Τσαλαπάτη. Οι έξι νέοι παίκτες, όπως ενημέρωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, θα έχουν Ασυλία για μία εβδομάδα.

Η Μαρία Πανταζή είναι αθλήτρια kickboxing, η Φελίτσια Τσαλαπάτη είναι δημοσιογράφος και ο Πάνος Θεοδώρου είναι καθηγητής φυσικής αγωγής.

Έχοντας πάρει φόρα, λοιπόν, από το έπαθλο οι Διάσημοι επικράτησαν και στην επόμενη μάχη κερδίζοντας τα σουτζουκάκια. Μάλιστα για την κόκκινη ομάδα αγωνίστηκε και ο νέος παίκτης, Σώζων Παλαίστρος - Χάρος, ο οποίος πήρε τρεις νίκες.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει