Για την μέχρι τώρα πορεία του, την πιο δύσκολη στιγμή  στον τηλεοπτικό αέρα αλλά και το πώς κατάφερε να τιθασεύσει τα συναισθήματά του μίλησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς στο περιοδικό «TV24».

«Οι χαρές και οι λύπες στη ζωή είναι μια πορεία που τη βρίσκεις μπροστά σου. Κάποιοι μετά το Alter με θεωρούσαν τελειωμένο. Δεν είχα πει την τελευταία λέξη! Τώρα χτίζω το πρωινό του Σκάϊ. Έχτισα στον Alpha, έχτισα στο Alter και τώρα είμαι στο Σκάϊ. Άλλο δεν έχουν κάνει ούτε ένα μερεμέτι εκτός από το κανάλι τους… Λίγο πολύ η πορεία μου στο χτίσιμο των πρωινών μοιάζει με τον Μουρίνιο, ο οποίος φτιάχνει ομάδες…»

Ο πετυχημένος δημοσιογράφος μιλάει και για την πιο δύσκολη στιγμή στον τηλεοπτικό αέρα:

«Όταν την ώρα της εκπομπής μου στον ALPHA με ειδοποίησαν ότι πέθανε ο πατέρας μου. Κεραυνός. Ήταν 08.00, είχα ακόμη 2 ώρες εκπομπή… Έπνιξα τα δάκρυά μου, έσφιξα την καρδιά μου και δεν έβλεπα τίποτα μπροστά μου. Κρατήθηκα έως τη 1.00. Κανένας δεν κατάλαβε τότε τίποτε. Μόλις τελείωσε η εκπομπή είπα στους συνεργάτες μου “παιδιά πάω να αποχαιρετίσω τον πατέρα μου”. Έμειναν άφωνοι. Κλείνοντας την πόρτα τους είπα ότι αύριο θα έχουμε εκπομπή… Θυμάμαι τον Δημήτρη Κοντομηνά που μου ζήτησε την επομένη να μην κάνω εκπομπή. Τον ευχαρίστησα αλλά την επομένη ήμουν στη θέση μου».