«Οι στιγμές που ζήσαμε με τα παιδιά δεν νομίζω να μπορέσει να τις αντικαταστήσει κάποια άλλη εκπομπή», ανέφερε μιλώντας στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ TV» ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο World Party.

«Οι στιγμές που ζήσαμε με τα παιδιά δεν νομίζω να μπορέσει να τις αντικαταστήσει κάποια άλλη εκπομπή. Αλλά αυτός δεν είναι και ο στόχος. Σημασία έχει να ασχολούμαστε με αυτό που μας γεμίζει. Και φέτος νιώθω πολύ ενθουσιασμένος με το νέο εγχείρημά μου», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Για το τέλος της πετυχημένης εκπομπής σημείωσε: «Το τέλος ήρθε γιατί, πολύ απλά, έκλεισε ο κύκλος της εκπομπής για εμάς. Για μένα το World Party ήταν το πρώτο μου τηλεοπτικό “παιδί”, η πρώτη μου δημιουργία και παραγωγή στην οποία ζήσαμε, μαζί με τους φίλους μου, μοναδικές εμπειρίες σε όλο τον πλανήτη. Τώρα νιώθω έτοιμος για το επόμενο βήμα ή καλύτερα για τα επόμενα βήματα».

Σημειώνεται ότι οι «κακές» γλώσσες έλεγαν ότι ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης δεν μιλιούνται πια.

Η άτυπη κόντρα των δύο φίλων ξεκίνησε πριν τελειώσει το «World Party» και ο Σάκης Τανιμανίδης με τον Γιώργο Μαυρίδη είχαν ψυχρανθεί.

Αυτό που φαίνεται να έφερε την οριστική ρήξη στη σχέση τους είναι το ότι ο Γιώργος Μαυρίδης έκανε πρόωρα δηλώσεις, ότι δεν θα συνεχίσει στο World Party, ενώ δεν είχαν ληφθεί οριστικές αποφάσεις για την απομάκρυνση του και χωρίς να έχει ενημερώσει ή έστω να συζητήσει με τον φίλο του τις σκέψεις του.

Από τότε που τελείωσε το «World Party», οι δυο τους είναι σαν ξένοι, αφού δεν έχουν κάνει καμία κοινή εμφάνιση, ενώ δεν υπάρχει πλέον καμία κοινή φωτογραφία τους στα social media. Ενδεικτικό μάλιστα της κακής σχέσης που έχουν, είναι πώς βρέθηκαν και οι δύο στον Μαραθώνιο και δεν αντάλλαξαν ούτε ένα βλέμμα.