Η δημοφιλία του Kontra Channel και η τηλεθέαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων μέσω του διαδικτύου ανεβαίνει σημαντικά, καθώς σύμφωνα με στοιχεία του www.live24.gr, μέσω του οποίου μεταδίδεται ζωντανά το 24ωρο πρόγραμμα του καναλιού, δέχεται κάθε μήνα 400.000 επισκέψεις με μέσο όρο παραμονής στη σελίδα τις 2 ώρες και 02 λεπτά.

Εντυπωσιακό στοιχείο επίσης είναι το πολύ χαμηλό ποσοστό εγκαταλείψεων, δηλαδή εκείνων που μπαίνουν στο stream του Kontra Channel από τον υπολογιστή τους και για τους όποιους λόγους δεν ικανοποιούνται και φεύγουν. Το ποσοστό των εγκαταλείψεων είναι μόλις 9,24% .

Το κανάλι εκπέμπει διαδικτυακά στο www.kontrachannel.gr σε ποιότητα εικόνας υψηλής ευκρίνειας (HD) και με εξαιρετική απόδοση ήχου. Παράλληλα στην αρχική σελίδα οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν να μπαίνουν, είτε στο Facebook του καναλιού, είτε στην ιστοσελίδα με το ημερήσιο πρόγραμμα.

Το Kontra Channel είναι επίσης διαθέσιμο για ζωντανή μετάδοση με εφαρμογή σε όλα τα
IPhone, ενώ έχει και twitter followers, οι οποίοι μπορούν να μπαίνουν και μέσω της ιστοσελίδας του καναλιού.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.