Η μοναχοκόρη της αξέχαστης ηθοποιού Έλενας Ναθαναήλ ακολουθεί για πρώτη φορά τα υποκριτικά βήματα της μητέρας της, πρωταγωνιστώντας στη διαδικτυακή κωμική σειρά «Cin Cin», ενώ δεν διστάζει μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» να εκφράσει παράπονα για όσους από τους φίλους της μητέρας της τής γύρισαν την πλάτη

– Πώς αποφάσισες να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου στην υποκριτική και να πάρεις μέρος στη συγκεκριμένη σειρά;

Αυτή η σειρά είναι μια ιδέα του καλού μου φίλου και σεναριογράφου Δημήτρη Σαβρογιάννη και αποτελεί ουσιαστικά το πρώτο μου βήμα στην υποκριτική. Το γεγονός ότι όλοι όσοι συμμετέχουν στη σειρά αυτή είναι φίλοι μου αποτέλεσε έναν σημαντικό παράγοντα ώστε να δεχτώ να πάρω μέρος.

– Γιατί επέλεξες να ασχοληθείς τώρα με αυτόν τον χώρο και όχι όταν ζούσε η μητέρα σου;

Η συγκεκριμένη συμμετοχή έχει περισσότερο τον χαρακτήρα μιας προσπάθειας. Όταν μου το πρότειναν, επειδή δεν ήξερα αν το έχω, τους είπα να κάνουμε πρώτα καμιά πρόβα γιατί μπορεί να ήμουν και για ντομάτες.

– Ωστόσο θα ήθελες να ασχοληθείς πιο επαγγελματικά με την υποκριτική;

Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να σου πω αν θα ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα. Όλα αυτά τα χρόνια ουσιαστικά δεν μου είχε γίνει κάποια πρόταση ώστε να παίξω κάπου. Από 19 ετών και μέχρι πριν από έναν χρόνο δούλευα στην τηλεόραση στο κομμάτι της οργάνωσης και της παραγωγής. Δεν μπορείς να πεις λοιπόν ότι λέγομαι ηθοποιός επειδή συμμετέχω σε αυτή την κωμική σειρά. Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις, ωστόσο δεν μπορώ να σου πω πως αυτή είναι η δουλειά μου. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να το σκεφτώ πάρα πολύ καλά και βεβαίως να πάω και σε κάποια αντίστοιχη σχολή.

– Τόσα χρόνια πίσω από τις κάμερες δεν σκέφτηκες ποτέ να μπεις και μπροστά από αυτές και να ασχοληθείς με το επάγγελμα της μητέρας σου; Φοβήθηκες ενδεχομένως τη σύγκριση μαζί της;

Κοίταξε, ότι θα υπήρχε θέμα σύγκρισης μαζί της αυτό ήταν κάτι δεδομένο. Όλοι θα σχολίαζαν το όποιο ταλέντο μου συγκρίνοντάς με με εκείνη. Για να σου πω την αλήθεια, όμως, ο κύριος λόγος που δεν ασχολήθηκα με αυτόν τον χώρο είναι ότι είναι πάρα πολύ ψυχοφθόρος. Θυμάμαι πως όταν η μητέρα μου έπαιζε στη σειρά «Το Γαλάζιο Διαμάντι» και έχασε τον πατέρα της έπρεπε μετά να πάει στο γύρισμα σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Εγώ δεν το αντέχω όλο αυτό και δεν μπορώ να λειτουργήσω έτσι.

– Η μητέρα σου σε ώθησε ποτέ ώστε να ασχοληθείς με την υποκριτική;

Η μητέρα μου ήταν από εκείνους τους γονείς που θέλουν τα παιδιά τους να μη γίνουν σαν αυτούς. Θυμάμαι όταν κάποια στιγμή τη ρώτησα αν ήταν καλή η ιδέα να γίνω ηθοποιός, η απάντησή της ήταν: «Παιδί μου, είσαι τρελή; Δεν βλέπεις τι τραβάω εγώ»;

– Πόσο δύσκολο είναι για ένα παιδί να το ακολουθεί σε όλη του τη ζωή ο τίτλος «Το παιδί του τάδε»;

Όσον αφορά σ’ εμένα, αυτό ήταν κάτι από το οποίο είχα γλιτώσει. Η μητέρα μου, από πάρα πολύ μικρή ηλικία, μου είχε δώσει να καταλάβω πως η δουλειά της ήταν απλώς ένα ακόμη επάγγελμα όπως όλα τα άλλα.

– Στις δύσκολες καταστάσεις αυτοί που δήλωναν φίλοι της μητέρας σου ήταν εκεί για σένα;

Εκτός από τον πατέρα μου μόνο ο Λάκης Κομνηνός είναι ο άνθρωπος που όχι μόνο είναι δίπλα μου αλλάοτελεί και οικογένεια μου.

– Σου έχουν κάνει ποτέ επαγγελματική πρόταση να συμμετάσχεις σε τηλεοπτική εκπομπή;

Πρόσφατα μου έκανε πρόταση η Τατιάνα Στεφανίδουγια την εκπομπή «Μίλα» αλλά τελικά δεν με επέλεξαν.

-Έχεις φάει λόγια με το κουτάλι;

Από τότε που «έφυγε» η μητέρα μου, μόνο λόγια με το κουτάλι τρώω. Έχω φουσκώσει πια και δεν θέλω άλλο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.