Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, το τριήμερο Σάββατο 19 Δεκεμβρίου – Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, τους αγώνες ΑΕΛ Καλλονής – Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ – Πλατανιάς, Πανθρακικός – Παναθηναϊκός, ΑΕΚ – Λεβαδειακός καθώς και τα υπόλοιπα παιχνίδια για την 15η και τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου του πρωταθλήματος της Super League. Όλοι οι αγώνες θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα το βρείτε εδώ.

Η αρχή είναι το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, στις 15:00, με την αναμέτρηση Ατρόμητος – Πανιώνιος που θα μεταδοθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Αποστόλη Λάμπου και Γιώργου Βασιλείου. Στις 17:15 θα ακολουθήσει επίσης στο Novasports 3 ο  αγώνας  Βέροια – Αστέρας Τρίπολης σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ του Βαγγέλη Πήχα. Το πρώτο μέρος της 15ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται στις 19:30 με το παιχνίδι ΑΕΛ Καλλονής – Ολυμπιακός που θα καλυφθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Βασίλη Κωνσταντόπουλου και Νίκου Γαβαλά. H συνέχεια είναι την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου και στις 15:00 ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Πλατανιά. Ο αγώνας θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ Κωστή Μπότσαρη και Παναγιώτη Στεφάνου. Στις 17:15 θα ακολουθήσουν δύο αναμετρήσεις. Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί τη Skoda Ξάνθη, σ’ έναν αγώνα που θα καλυφθεί από το Novasports 4 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Βαγγέλη Πήχα και Τάσου Μπαϊρακτάρη. Ο Παναιτωλικός θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή με τον αγώνα να προβάλλεται από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ των Διονύση Στρούμπου και Γιώργου Αργυρόγλου. Στις 19:30 θα ακολουθήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD το παιχνίδι Πανθρακικός – Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα και Νίκου Τζουάννη. Τέλος, τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου θα μεταδοθεί στις 19:30 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD το παιχνίδι ΑΕΚ – Λεβαδειακός σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ των Μανώλη Βογιατζάκη και Γιώργου Αργυρόγλου.

«Παίζουμε Ελλάδα δυνατά τρεις ημέρες στη σειρά»

Τα κανάλια Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, «Παίζουν Ελλάδα δυνατά τρεις ημέρες στη σειρά», προσφέροντας στους φίλους του ποδοσφαίρου, σφαιρική και συνεχή ενημέρωση για την πορεία της αγαπημένης τους ομάδας. Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου μετά το τέλος του βραδινού αγώνα στις 21:30 θα προβληθεί στα Novasports 2 και Novasports 2 HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Ηλία Βλάχο και Αντώνη Καρπετόπουλο με τον σχολιασμό και το ρεπορτάζ από τους αγώνες που ολοκληρώθηκαν, αλλά και το ρεπορτάζ για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις.  Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου από τις 16:00 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα μπουν στο κλίμα των αγώνων με το «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα στα Novasports 1 και Novasports 1 HD και στις 17:15 θα μεταδοθούν παράλληλα από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD οι δύο αγώνες της ημέρας. Αμέσως μετά το τέλος του βραδινού αγώνα των 19:30, θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Αντώνη Καρπετόπουλο να προστίθεται στην παρέα μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους. Επίσης, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 21:30 θα προβληθεί από το Novasports 24 HD η εκπομπή «Best of Super League» σε παρουσίαση του Δημήτρη Παπανικολάου, όπου οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα στιγμιότυπα όλων των αγώνων που έχουν ολοκληρωθεί και να ενημερωθούν μέσα σε μία ώρα για όλα όσα θα έχουν διαδραματιστεί στα γήπεδα της Super League. Τέλος, τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 19:00 θα ξεκινήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD το «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Γιάννη Καραλή με όλο τα τελευταία νέα πριν τον αγώνα ΑΕΚ – Λεβαδειακός και θα συνεχιστεί αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Η Super League στο Novasports.gr

Οι συνδρομητές Forthnet/Nova για την 15η αγωνιστική θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε live streaming από το Web TV του Novasports.gr, τον αγώνα Παναιτωλικός – Ηρακλής (Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, 17:15). Σε ζωντανή ηχητική μετάδοση μέσω του Novasports.gr, θα μεταδοθούν οι αγώνες ΑΕΛ Καλλονής – Ολυμπιακός (Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, 19:30), ΠΑΟΚ – Πλατανιάς (Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, 15:00), Πανθρακικός – Παναθηναϊκός (Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, 19:30) και ΑΕΚ  –  Λεβαδειακός (Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, 19:30) οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι σε όλους τους φιλάθλους. Επίσης, όσοι φίλοι του ποδοσφαίρου, επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά κατά τη διάρκεια του αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας, μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους στα social media χρησιμοποιώντας το hashtag της κάθε αναμέτρησης. Για την 15η αγωνιστική τα hashtag είναι τα εξής: Ατρόμητος – Πανιώνιος:#ATRPGSS, Βέροια – Αστέρας Τρίπολης:#VERASTR, ΑΕΛ Καλλονής – Ολυμπιακός:#AELKOLY, ΠΑΟΚ – Πλατανιάς:#PAOKPLAT, ΠΑΣ Γιάννινα – Skoda Ξάνθη:#PASXANT, Παναιτωλικός – Ηρακλής:#PANIRA, Πανθρακικός – Παναθηναϊκός: #PANTHRPAO, ΑΕΚ – Λεβαδειακός:#AEKLEV Για περισσότερα σχετικά με την 15η αγωνιστική της Super League: α. Αναλυτικά στιγμιότυπα και αποκλειστικά videos των αγώνων στο Web TV Novasports.gr (novasports.gr/WebTV). β. Live κάλυψη των αγώνων στα Social Media των καναλιών Novasports (novasports.gr/Facebook, novasports.gr/Twitter).