Η ΕΡΑ Ηρακλείου πάλι on air

Επανήλθε δυο χρόνια μετά το «μαύρο» στην ΕΡΤ


MEDIA
23:07
11/06/2015
Η ΕΡΑ Ηρακλείου πάλι on air
loading

On air βρήκε ο περιφερειακός ραδιοφωνικός σταθμός Ηρακλείου της ΕΡΤ το πρωί. Επικράτησε κλίμα συγκίνησης στις εκπομπές, φιλοξενήθηκαν άνθρωποι που εργάζονταν στον σταθμό, αλλά και φορείς του Ηρακλείου που στάθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΡΤ χαιρετίζοντας την επαναλειτουργία της.

«Η ΕΡΤ Ηρακλείου μπαίνει ξανά στη μάχη της ενημέρωσης και του πολιτισμού, με τις δύο μονάδες της, τον ραδιοφωνικό και τον τηλεοπτικό σταθμό. Το ραδιόφωνο θα εκπέμπει στις γνωστές συχνότητες 97,50 στην πόλη του Ηρακλείου και στα βόρεια παράλια, από το πομπό της Ροδιάς, και 105,60 στη Νότια Κρήτη από το πομπό του Αχεντριά» τονίζεται σε ανακοίνωση της ΕΡΤ Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα: «Από τις 8 μέχρι τις 10 το πρωί ο Δημήτρης Καρυωτάκης και η Σταυρούλα Κατσουλάκη, σας καλημερίζουν με την εκπομπή ΕΡΑ και σημΕΡΑ.

Τη σκυτάλη παίρνει 10.00-11.00 η Νεκταρία Μανουσουδάκη με την εκπομπή Σημεία χωρίς τΕΡΑτα, ενώ 11.00-12.00, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, ο Γιώργος Γιαλυτάκης θα είναι κοντά στους ακροατές με την Αθλητική Επικαιρότητα και κάθε Τρίτη και Πέμπτη η Μαρία Στεφανάκη με την εκπομπή Ατάκτως Ερριμμένα. Ακολουθεί η κεντρική πολιτική επικαιρότητα, που λόγω των ημερών έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και 13.00-14.00 ο Κώστας Βασιλάκης παρουσιάζει την τοπική επικαιρότητα, με ειδήσεις, ανταποκρίσεις, συνεντεύξεις, με τη συμμετοχή όλων των δημοσιογράφων της ΕΡΤ Κρήτης. Σύντομα δελτία ειδήσεων θα υπάρχουν από τις 08.30 και κάθε μία ώρα».

Τέλος με απόφαση της διοίκησης τοποθετήθηκε προσωρινός προϊστάμενος του Περιφερειακού Σταθμού ΕΡΤ Ηρακλείου, ο δημοσιογράφος Κώστας Βασιλάκης.

Πηγή φωτογραφίας: cretalive.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει