Ο ιστότοπος της μεγάλης κυκλοφορίας γερμανικής εφημερίδας Μπιλντ πήρε πέρυσι την πρώτη θέση στην κατάταξη των ενημερωτικών ιστότοπων στη Γερμανία, με 1,75 δισεκατομμύριο επισκέπτες, πραγματοποιώντας δηλαδή ένα άλμα κατά 46,3% στις επισκέψεις, σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Ο ιστότοπος Bild.de ξεπέρασε έτσι τον ιστότοπο του έγκυρου περιοδικού Σπίγκελ (1,54 δισεκατομμύριο επισκέπτες, +15,9%) που κυριαρχούσε ως τώρα στην κατάταξη των ενημερωτικών ιστότοπων στη Γερμανία, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη Γερμανική Ομοσπονδία Τεχνολογιών Αιχμής (BITKOM).

Αυτοί οι δύο ιστότοποι, οι Bild.de και Spiegel Online, συγκεντρώνουν μαζί το 40,2% των επισκέψεων που δέχονται συνολικά οι πρώτοι είκοσι ενημερωτικοί ιστότοποι στη Γερμανία, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Η Μπιλντ, με καθημερινή κυκλοφορία 3,5 εκατομμυρίων φύλλων και 12 εκατομμύρια αναγνώστες, είναι η εφημερίδα με τη μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα στην Ευρώπη και ξεκινάει τώρα για να κατακτήσει και το Ίντερνετ.

Η πρόσβαση στον ιστότοπο αυτής της ταμπλόιντ εφημερίδας, η οποία είναι διάσημη για τις γυμνόστηθες φωτογραφίες που δημοσιεύει στην πρωτη σελίδα της και για τους προκλητικούς τίτλους της, είναι δωρεάν.

Το εβδομαδιαίο περιοδικό Σπίγκελ έχει κυκλοφορία λίγο μεγαλύτερη από ένα εκατομμύριο αντίτυπα και το διαβάζουν κάθε εβδομάδα έξι εκατομμύρια αναγνώστες.