Τα εισιτήρια για τα προημιτελικά του UEFA Champions League σφραγίζονται στο MEGA την Τετάρτη 13 Μαρτίου, στις 22:00. Από το «Μετροπολιτάνο» της Μαδρίτης, τo MEGA θα μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα ρεβάνς της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Ίντερ για τη φάση των «16».

Οι Ιταλοί χάρη στο γκολ του Αρναούτοβιτς νίκησαν με 1-0 στο Μιλάνο, αποτέλεσμα που θέλουν να υπερασπιστούν στην Ισπανία για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι «ροχιμπλάνκος» της Μαδρίτης, από την πλευρά τους, θα τα δώσουν όλα για τη μεγάλη ανατροπή σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση γεμάτη δυνατές συγκινήσεις για τους φίλους του ποδοσφαίρου. Ντιέγο Σιμεόνε και Σιμόνε Ιντσάγκι διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα ματς – «φωτιά» που μόνο το UEFA Champions League μπορεί να προσφέρει.

Τον αγώνα περιγράφει ο Αντώνης Κατσαρός.

Στην Post-Game που ακολουθεί, θα παρακολουθήσουμε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα ρεβάνς της Ντόρτμουντ με την Αϊντχόβεν, αλλά και πλήρη ανάλυση των αγώνων της Τρίτης, Άρσεναλ – Πόρτο και Μπαρτσελόνα – Νάπολι.

Ακόμα, η δημοσιογραφική ομάδα του MEGA θα μεταφέρει πλούσιο ρεπορτάζ για τις ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και του ΠΑΟΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τους «16» του UEFA Europa Conference League.

Η καρδιά της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης, του UEFA Champions League, χτυπά αδιάκοπα στο MEGA!

Παρουσίαση: Παναγιώτης Περπερίδης, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Αντώνης Καρπετόπουλος
Αρχισυνταξία: Δήμος Μπουλούκος

ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΙΝΤΕΡ ΣΤΙΣ 22:00
PRE-GAME ΣΤΙΣ 21:30
POST-GAME ΣΤΙΣ 24:00