Ο Rob James Seymour είδε με απογοήτευση για ακόμα μία φορά χθες, το όνομά του να βγαίνει από την κάλπη της ομάδας του στο Survivor. Η είσοδος των νέων Survivors στις ομάδες έφερε νέες ισορροπίες και αντιπαραθέσεις.

«Καινούργιες παρουσίες στο παιχνίδι. Ο Σωτήρης πέταξε χαριτολογώντας ότι είμαστε ψευτοσελέμπριτις» σχολίασε στην κάμερα του Survivor o Αλέξης Παππάς.

Από την πλευρά του, ο Σωτήρης Λαμάι παραδέχθηκε πως όντως χρησιμοποίησε την συγκεκριμένη λέξη.

«Ψευτοδιάσημοι, πράγματι. Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου ενώ αρχίζει ο Παππάς και νιώθει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του γιατί έχει μπει ένας Λαμάι πολύ πολύ έντονος, προσπαθεί με οποιοδήποτε τρόπο να αρχίζει να ρίχνει λάσπες» τόνισε ο νέος παίκτης των Μαχητών.

Η ομάδα που θα κερδίσει τη δεύτερη ασυλία

Απόψε ο δεύτερος αγώνας ασυλίας θα κριθεί στον πόντο σε μια φοβερή αναμέτρηση με δυνατά runs και συνεχείς ανατροπές που θα κόψουν την ανάσα των τηλεθεατών. Η ένταση ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Σωτήρη Λαμάι δεν έχει τέλος και όπως φαίνεται θα μεταφερθεί και στον στίβο μάχης.
Ποιοι θα γνωρίσουν την ήττα απόψε στον στίβο μάχης; Κόκκινοι ή Μπλε θα οδηγηθούν στην κάλπη;
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers, η ομάδα που θα κερδίσει τη δεύτερη ασυλία θα είναι η Μπλε, δηλαδή οι Μαχητές.

Ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ποιος παίκτης θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση και θα βρεθεί στο πλευρό του Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ; Εφόσον επιβεβαιωθούν τα spoilers, οι Διάσημοι θα οδηγηθούν στο συμβούλιο ώστε να ψηφίσουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers, το όνομα που θα βγει από την κάλπη αναμένεται να είναι αυτό του Αλέξη Παππά.

Η τελική επιβεβαίωση των spoilers αναμένεται απόψε στις 21:00 στο Survivor του ΣΚΑΪ