Σε υψηλούς τόνους κινήθηκε το πρώτο συμβούλιο του νησιού για τη νέα εβδομάδα στο Survivor, που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής στον ΣΚΑΪ. Κι αυτό μιας και οι δυο ομάδες, οι Κόκκινοι και οι Μπλε, αντάλλαξαν κουβέντες βαριές και «καρφιά» με αφορμή αντιαθλητικά λόγια που ακούστηκαν στον αγώνα νωρίτερα.

Ειδικότερα, η Μαρία Αντωνά από τους Διάσημους έκανε λόγο για αρνητικά σχόλια που δέχθηκε από την αντίπαλη ομάδα κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας. «Μου μετέφερε η ομάδα μου ότι την ώρα που έπαιζα, σχολιάστηκε κάτι από έναν μπλε. «Να πέσω, να πέσω, να χτυπήσω» και αυτό μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση γιατί έναν αγώνα κάνουμε και ποτέ δεν θα έμπαινα σε διαδικασία να πέσει κάποιος ή να πάθει κάτι μόνο και μόνο για να κερδίσει η ομάδα μου» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η γοητευτική παρουσιάστρια.

Σε αυτό το άκουσμα, όμως, η Μαχητές αντέδρασαν με τον Σταμάτη Ταλαδιανό να προσπαθεί να εξηγήσει πως «δεν είπα τίποτα, δεν μίλησα ποτέ για την Μαρία και είμαι ειλικρινής! Στο run της Κατερίνας πήγε να χάσει την ισορροπία της επάνω στη δοκό και είπα εκείνη τη στιγμή «πέσε» με την άποψη να γυρίσει ξανά στην αρχή. Δεν εννοούσα «πέσε» για να πάθει κάτι η κοπέλα».

Μια κουβέντα από την μια, δυο κουβέντες από την άλλη με τον Σωτήρη Λαμάι να επιδιώκει να πάρει τον αντίστοιχο ρόλο του Αλέξη Παππά στους Μπλε, τα πάντα εκτροχιάστηκαν και δεν… έπεσαν και τόσο εύκολα οι τόνοι παρά τις συνεχείς προσπάθειες του Γιώργου Λιανού προς τις δυο ομάδες του Survivor.

Όσον αφορά την ψηφοφορία δε, που ήρθε λίγα λεπτά αργότερα, οι Μαχητές κλήθηκαν για μια ακόμα φορά να κρίνουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους και να του… πετάξουν στον τάκο σαν πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση σε αυτή τη νέα εβδομάδα. «Οι Μαχητές μίλησαν, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους.

Και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor, για αυτή την εβδομάδα, είναι με… μικρή διαφορά ο Rob James Seymour χρεώνοντας τους, κυρίως, μια ελαφρά αδιαφορία για την υπόλοιπη μπλε ομάδα στα αγωνίσματα. «Άντε πάλι! Δεν είναι κάτι καινούργιο για μένα, το έχω συνηθίσει» ομολόγησε, με χαμόγελο, ο παίκτης της μπλε ομάδας.