Η αποφυλάκιση του Χάρι έχει γεμίσει χαρά την Υπατία, η οποία του εξομολογείται ότι είναι έγκυος. Με την επιστροφή τους στα Μάταλα, ο Διονύσης καλεί για επίσημο δείπνο τον Χάρι στο σπίτι τους, προκειμένου να κάνουν μια νέα αρχή στην σχέση τους. Καθώς ο Καραχάλιος βρίσκεται σε τέλμα σχετικά με την εξιχνίαση του φόνου της Ρηνιώς, εξετάζει το ενδεχόμενο να μιλήσει εκ νέου με την οικογένεια Αρχοντάκη.

Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία», η οποία μεταδίδεται από τη Δευτέρα 8 έως και την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024, στις 22:45 αναμένονται συγκλονιστικές.

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024 – Επεισόδιο 69: Η αποφυλάκιση του Χάρι έχει γεμίσει χαρά την Υπατία, η οποία του εξομολογείται ότι είναι έγκυος. Ωστόσο, η αντίδρασή του στο ευχάριστο αυτό γεγονός δεν είναι αυτή που περίμενε, με αποτέλεσμα η σχέση τους να δοκιμάζεται για ακόμα μία φορά. Έπειτα από την πρόσφατη συζήτηση του Λοΐζου και του Καραχάλιου, ο Λοΐζος σπεύδει να ξεκόψει κάθε επαφή με τον Τόμι, καθώς αντιλαμβάνεται ότι η αποκάλυψη της σχέσης τους θα τον έβαζε σε θανάσιμο κίνδυνο. Παράλληλα η Κερασία αντιμετωπίζει ανοιχτά τον Γράντο αναφορικά με την πρόσφατη συμπεριφορά του και το κολιέ που βρήκε κρυμμένο στα πράγματά του, καθώς υποψιάζεται ότι ο άντρας της την απατά με την Τες.

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024 – Επεισόδιο 70: Η Υπατία και ο Χάρι, πριν επιστρέψουν στα Μάταλα, επισκέπτονται το πατρικό σπίτι του Χάρι στην Αθήνα. Καθώς τακτοποιούν το σπίτι, ο Χάρι μοιράζεται με την Υπατία τις παιδικές του αναμνήσεις και οι δύο τους έρχονται ακόμα πιο κοντά. Η ανακάλυψη κάποιων επίσημων εγγράφων που αγνοούσε ο Χάρι, μέχρι τον θάνατο της μητέρας του, θα κάνει το ζευγάρι να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν μυστικά που παραμένουν ακόμα κρυμμένα σχετικά με το παρελθόν του Χάρι. Ο Καραχάλιος βρίσκεται σε τέλμα σχετικά με την εξιχνίαση του φόνου της Ρηνιώς, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι ο πραγματικός ένοχος βρίσκεται μπροστά στα μάτια του. Σε μια απόπειρα να βγάλει άκρη από τα δεδομένα, θα επανεξετάσει το ενδεχόμενο να μιλήσει εκ νέου με την οικογένεια Αρχοντάκη.

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024 – Επεισόδιο 71: Ο Χάρι και η Υπατία επιστρέφουν στα Μάταλα και όλη η κοινότητα των χίπηδων υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες τον αγαπημένο τους χίπη. Παράλληλα, ο Μαρκ και ο Σήφης ξεκινούν μια νέα συνεργασία ψαρέματος, ανακαλύπτοντας κρυμμένους θησαυρούς που βρίσκονται στα βάθη της θάλασσας. Η όμορφη Σάρα έχει αρχίσει να δείχνει το ενδιαφέρον της για τον Σήφη και εκείνος κολακεύεται από την προσοχή που του δίνει. Σε μια ειλικρινή συζήτηση του Παπα-Νικόλα με την κόρη του, η Κερασία τού εξομολογείται πόσο δύσκολα περνάει με τον Γράντο και για πρώτη φορά ο πατέρας της την προτρέπει να αφήσει τον άντρα της, παρέχοντάς της στήριγμα.

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024 – Επεισόδιο 72: Ο Διονύσης καλεί για επίσημο δείπνο τον Χάρι στο σπίτι των Αρχοντάκηδων προκειμένου να κάνουν μια νέα αρχή στην σχέση τους. Παράλληλα, όμως, ο Καραχάλιος μαζεύει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το πώς κατάφερε ο Διονύσης να κάνει περιουσία και τα μυστικά που του αποκαλύπτουν παλιοί συνεργάτες του Αρχοντάκη στο Ηράκλειο, τον βάζουν σε ακόμα μεγαλύτερες υποψίες σχετικά με τον τρόπο που απέκτησε δύναμη. Την ίδια περίοδο, η Μαρία είναι προβληματισμένη σχετικά με τα συναισθήματά της για τον Ανδρέα και σε μια τρυφερή συζήτηση με τον πατέρα της λαμβάνει την πιο σημαντική συμβουλή για το μέλλον της.