Η αγάπη του Κριστιάνο Ρονάλντο για τα ακριβά αυτοκίνητα είναι γνωστή. Ο πορτογάλος ποδοσφαιριστής της σαουδαραβικής ομάδας Αλ Νασρ, δεν έχει διστάσει να κυκλοφορήσει στους δρόμους με τα πολυτελή αμάξια του, τραβώντας τα βλέμματα όλων των θεατών, όπως κάνει πάντα άλλωστε.

Αυτή τη φορά, ο Ρονάλντο εμφανίστηκε χθες (29/03) στους δρόμους της Μαδρίτης με το νέο του απόκτημα, μια Bugatti Centodieci. Πρόκειται για μια συλλεκτική Bugatti, με μόνο 10 όμοιά του οχήματα να έχουν βγει στην κυκλοφορία, ενώ η τιμή της ξεπερνά τα 8 εκατομμύρια ευρώ.

Το αυτοκίνητο – έργο τέχνης έχει 1.600 ίππους, φτάνει τελική ταχύτητα 380 χλμ/ώρα και επιταχύνει από τα 0 στα 100 σε μόλις 2,1 δευτερόλεπτα. Για τον Ρονάλντο, από ό,τι φαίνεται, είναι ένα απλό αυτοκίνητο… «πόλης».

Όπως φαίνεται στα πλάνα των βίντεο, όλοι όσοι αναγνώρισαν τον superstar του ποδοσφαίρου έσπευσαν κοντά του ώστε να τραβήξουν φωτογραφίες μαζί του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος δε δίστασε να υπογράψει φανέλες των φανατικών οπαδών του από την εποχή του έπαιζε για την ισπανική ομάδα, Ρεάλ Μαδρίτης.