Ο παρουσιαστής και μουσικοσυνθέτης Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha. Ο κύριος Μικρούτσικος πέρασε αρκετές εβδομάδες στο νοσοκομείο, μετά από μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του, που αντιμετώπισε με επιτυχία.

Ο καταξιωμένος παρουσιαστής, εμφανίστηκε με ένα χαμόγελο στα χείλη, ενώ τα πρώτα λόγια του ήταν «είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, ήταν η τελευταία κίνηση για να δώσω αυτή τη μάχη που έδωσα». Επιπλέον, ο κύριος Μικρούτσικος ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που έσπευσε να του στείλει μηνύματα συμπαράστασης.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε και για τη σύντροφό του, για την οποία είπε «θέλω να ευχαριστήσω την Έλενα, ήταν από το πρωί μέχρι το βράδυ δίπλα μου, αγόγγυστα είναι σπουδαίο πράγμα. Σε έναν ρόλο που της βγήκε η ψυχή, ήταν ότι απάντησε στο 95% ενός τσουναμιού μηνυμάτων του κόσμου, με συνέπεια, αγάπη και ενημέρωση».

Ο κύριος Μικρούτσικος, κατέληξε ευχαριστώντας θερμά τον κόσμο, λέγοντας πως «θα προσπαθώ όσο κάνω αυτή τη δουλειά, ή οποιαδήποτε δουλειά, να την κάνω με τον πραγματικό μου εαυτό. Γιατί τέτοια αγάπη, μόνο άνθρωποι που τη δέχονται, αξίζουν να δίνουν μια μάχη παραπάνω. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».