Στη Μύκονο βρίσκονται αυτό το διάστημα ο Σάκης Τανιμανίδης με την Χριστίνα Μπόμπα, με τις δίδυμες κόρες τους, στο πρώτο τους καλοκαίρι ως γονείς.

Στο Νησί των Ανέμων βρίσκεται επίσης και η Σταματούλα Τανιμανίδη, η μητέρα του αγαπημένου παρουσιαστή, για να βοηθάει τη νύφη της και παράλληλα να απολαμβάνει χρόνο με τα εγγόνια της.

Το ζευγάρι μοιράστηκε βίντεο και στιγμιότυπα από την άφιξή τους στη Μύκονο, μέχρι και τα μπάνια τους στην παραλία.

Η ίδια δε, η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε επίσης βίντεο από την παραλία, με την πεθερά της να βρίσκεται δίπλα στην Αριάνα και την Φιλίππα ώστε η μαμά και γνωστή influencer ν’ απολαύσει κάποιες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς από το βαρύ της πρόγραμμα.

Οι μικρές ξετρελαίνουν με το summer στιλ τους, αλλά και τα υπέροχα αξεσουάρ τους, όπως τα καπελάκια τους, αλλά και τα καλοκαιρινά τους παιχνίδια

Βουτιές στη θάλασσα, βόλτες στα γραφικά σοκάκια και ξεκούραση τόσο για εκείνες όσο και για τους διάσημους γονείς στο κυκλαδίτικο νησί.

Σε μια άλλη ανάρτηση η Χριστίνα Μπόμπα μας έδειξε και το παιδικό σπιτάκι μέσα στο οποίο οι μικρές Φιλίππα και Αριάνα θα παίζουν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

«Χρειάστηκε ομαδική δουλειά, αλλά τα καταφέραμε! … έτοιμο το σπιτάκι μας», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στο Instagram. Η γνωστή influencer πρόσφατα αποκάλυψε πως ετοιμάζει και την βάφτιση των διδύμων: «Τώρα είναι όλο και καλύτερο που είμαι μαμά. Δεν τα πιστεύω αυτά που κάνουν, αυτά που λένε, ο τρόπος που μεγαλώνουν. Ετοιμάζουμε τη βάφτιση. Θα τις βαφτίσουμε, έχω μείνει λίγο πίσω με τις ετοιμασίες. Τον Σεπτέμβρη θα γίνει η βάφτιση» δήλωσε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.