Η διαμάχη μεταξύ του Τζέιμι Όλιβερ και του Γκόρντον Ράμσεϊ, και οι δυο διάσημοι σεφ, αναβιώνει ξανά, με τον πρώτο να κατηγορεί τον δεύτερο ότι «με ζηλεύει βαθιά για την επιτυχία μου».

Στην Όπερα του Σίδνεϊ την Κυριακή, ο Όλιβερ δήλωσε: «Γκόρντον θα κάνει τα πάντα γιατί είναι βαθιά ζηλιάρης και δεν μπορεί να επεξεργαστεί το γιατί κάνω ό, τι κάνω και γιατί δεν μπορεί να το κάνει και αυτός», είπε ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά, σημειώνοντας: «Είναι τόσο απασχολημένος με το να φωνάζει και να ουρλιάζει, που κάνει τον τομέα μας να μοιάζει ότι εμπλέκονται ένα μάτσο φωνακλάδες».

Και οι φαρμακερές ατάκες έχουν συνέχεια: «Είναι απλά ένας φαφλατάς. Έχει καταβληθεί με αρνητικότητα και όλοι οι βοηθοί του δεν του μιλάνε, γιατί είναι έτσι και αυτό είναι κρίμα». Αργότερα ωστόσο, είπε ότι λυπάται για τα σχόλιά του, λέγοντας σε αυστραλιανό μέσο: «Είμαι ενοχλημένος που τα είπα αυτά…δεν νομίζω ότι είναι πολύ υπεύθυνο από μένα επειδή δεν θέλω τα παιδιά του να αναστατωθούν…».

Τα μαχαίρια ανάμεσα στους δυο Βρετανούς, βγήκαν για πρώτη φορά το 2009, όταν ο Όλιβερ κριτίκαρε τον Ράμσεϊ για τις μειωτικές παρατηρήσεις του σχετικά με έναν Αυστραλό παρουσιαστή.

Ο Τζέιμι Όλιβερ



Ο Γκόρντον Ράμσεϊ