Όλα καλά είναι πλέον στη σχέση του Τάσου Ξιαρχό με την Κόνι Μεταξά, μετά το περιστατικό με το βίντεο του γνωστού χορογράφου, που χλεύαζε την ενδυματολογική επιλογή μίας γυναίκας με παραπάνω κιλά.

«Όλα καλά με τον Τάσο. Βρεθήκαμε και είμαστε μια χαρά» δήλωσε η Κόνι Μεταξά στους δημοσιογράφους. Μίλησε επίσης για τον σύντροφό της Μάριο Καπότση στον οποίο, όπως τόνισε, έχει εμπιστοσύνη και δεν τον ζηλεύει. «Ζήλευα. Δεν ζηλεύω τον Μάριο Καπότση, τον εμπιστεύομαι. Δεν ψάχνουμε ο ένας του άλλου τα κινητά» είπε.

Το παράπονο του Τάσου Ξιαρχό

Ο Τάσος Ξιαρχό στην πρώτη του συνέντευξη μετά το περιστατικό στην Κατερίνα Καινούργιου έκανε ένα παράπονο για την Κόνι Μεταξά και την έλλειψη ενδιαφέροντος για όσα του συνέβησαν.

«Περνάς πολύ χρόνο με κάποιους ανθρώπους. Δεν δουλεύεις μόνο, ζεις μαζί τους. Και όταν φτάνεις ένα βήμα πριν τον θάνατο -έφτασα εκεί- και όχι απλά να μην σου στέλνουν μήνυμα αν είσαι καλά, αλλά να σου γυρνούν την πλάτη και να σε κρίνουν ακόμα περισσότερο. Για μένα είναι ξεκαθάρισμα. Εγώ θα πω για ένα άτομο το οποίο με πλήγωσε πάρα πολύ και θα το αφήσω εκεί. Η Κόνι Μεταξά δεν μου έστειλε ούτε ένα μήνυμα να δει αν είμαι καλά. Ποτέ. Είναι μια κοπέλα που έχουμε δουλέψει μαζί και έχουμε ανέβει μαζί. Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο».