H Renee Zellweger εξέπληξε τους πάντες την περασμένη εβδομάδα με το νέο της… πρόσωπο που δεν θύμιζε σε τίποτα την ηθοποιό που ταυτίστηκε με την Μπρίτζετ Τζόουνς.

Τις τελευταίες ημέρες η ηθοποιός μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ΜΜΕ, με το παραμορφωμένο από τις αισθητικές επεμβάσεις πρόσωπό της. Μετά την επίμαχη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους να κάνει τζόκινγκ χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Η αλλαγή του προσώπου της ήταν εμφανής.

Μιλώντας στο περιοδικό People, η ηθοποιός είπε για την αλλαγή στην εμφάνισή της: «Χαίρομαι που οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι διαφορετική! Ζω μια διαφορετική, χαρούμενη, πιο γεμάτη ζωή και είμαι εκστασιασμένη αν αυτό φαίνεται στο πρόσωπό μου. Η συζήτηση γύρω από την αλλαγή μου είναι ανόητη και θέλω να απαντήσω γιατί φαίνεται πως όλοι αυτοί οι τύποι που ψάχνουν για μια εξωφρενική αλήθεια που δεν υπάρχει δεν θα με αφήσουν ήσυχη αν δεν μιλήσω. Οι φίλοι μου λένε ότι δείχνω ήρεμη. Είμαι υγιής, εν ειρήνη. Για πολύ καιρό δεν το κατάφερνα. Είχα ένα πρόγραμμα που δεν ήταν ρεαλιστικό και δεν επέτρεπα στον εαυτό μου να ασχοληθεί με εμένα. Αντί να σταματήσω και να ξεκινήσω από την αρχή, συνέχιζα να τρέχω μέχρι που εξαντλήθηκα, κάνοντας κακές επιλογές για το πως να κρύψω την εξάντλησή μου. Οταν γνώρισα το χάος επέλεξα διαφορετικά πράγματα».

Δείτε τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: Splash / Smartmagna