Στις 7 Δεκεμβρίου η Lady Gaga και η Belvedere Vodka επέστρεψαν στο Annabel’s, private club στο Λονδίνο, για μια μοναδική εκτέλεση των τραγουδιών του βραβευμένου με Grammy νέου της album ARTPOP, που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο. Το music και fashion icon είχε κάνει μια αντίστοιχη εκδήλωση το 2011 για το Born This Way και τόσο η Belvedere Vodka όσο και το Annabel’s την υποδέχτηκαν πάλι με ενθουσιασμό.

Για τον εορτασμό του δημοφιλούς album ARTPOP, αλλά και της τρίτης επετείου της συνεργασίας της Belvedere Vodka με τον οργανισμό RED, η Lady Gaga τραγούδησε τα νέα της κομμάτια για ένα στενό κύκλο από τα μέλη του club Annabel’s. Η εκδήλωση υποστήριξε τη φιάλη Belvedere RED Special Edition η οποία ενισχύει τα έσοδα του Global Fund, του πρωτοπόρου χρηματοδότη προγραμμάτων κατά του HIV/AIDS στην Αφρική.

Η Lady Gaga τραγούδησε τα τραγούδια ARTPOP, Poker Face, Dope και Do What U Wan τα τρία από τα οποία είναι από το νέο της album, για τους VIP καλεσμένους της μεταξύ των οποίων ήταν η Adele, ο Sting και η Trudie Styler, ο Jonathan Rhys Meyers, η Emma Watson και η Bar Rafaeli, ο Douglas Booth, ο Eddie Redmayne, η Jessie J, η Chelsea Davy, ο Boris Becker, ο Bryan Ferry, η Hayley Atwell, ο Michael McIntyre, η Emile Sande, ο Tinie Tempah, ο Christopher Kane, η Natalie Massenet, η Arizona Muse, ο Richard E Grant, ο Philip Treacy, η Suki Waterhouse, η Sally Greene, η Nicky Haslam, η Irina Ambromavich, ο James Blunt και η Sofia Wellesley.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι καλεσμένοι απόλαυσαν ειδικά δημιουργημένα για τη βραδιά Belvedere cocktails ενώ ύστερα από τη Lady Gaga και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, το ανερχόμενο αστέρι της pop μουσικής, Charli XCX, διασκέδασε τους καλεσμένους με το αποκλειστικό DJ set που ετοίμασε για την εκδήλωση.

«Είναι πολύ σημαντικό να βοηθήσουμε στη μάχη ενάντια στο Aids και το HIV και είμαι πολύ χαρούμενη που η Belvedere και το Annabel’s το υποστηρίζουν και οργάνωσαν αυτή την εκδήλωση», δήλωσε η Lady Gaga. «Όσο περισσότερο το διαδίδουμε τόσο μπορούμε να φέρουμε το πρόβλημα υπό έλεγχο. Είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα και πιστεύω ότι όλοι οι μεγάλες εταιρείες πρέπει να στηρίξουν αυτόν τον αγώνα».