Για τη φιλία τους, τα κοινά στοιχεία, το πόσο ωραίο, αλλά και δύσκολο είναι να συνεργάζεσαι με φίλους, μίλησαν σε κοινή συνέντευξη που παραχώρησαν στο περιοδικό «HELLO» η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο παρουσιαστής – ηθοποιός δήλωσε ότι φιλία για εκείνον είναι να μπορεί ο άλλος να τον ακούσει, να τον συμβουλεύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. «Φίλος είναι αυτός που μπορεί να χαρεί με τη χαρά σου, το οποίο είναι πολυτέλεια. Το θέμα είναι ο άλλος, μέσα από εσένα, να χαίρεται. Να έχεις ένα στήριγμα που να λες ότι αν σου συμβεί κάτι, υπάρχουν ένας-δυο άνθρωποι που θα με βοηθήσουν από οικονομικής μέχρι ψυχολογικής πλευράς» δήλωσε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος πρόσθεσε ότι αυτό που αγαπάει περισσότερο στη Ζέτα είναι το γεγονός ότι είναι πιστή φίλη.

«Σου δίνει μια αγάπη. Επειδή την ξέρω πια πολύ καλά, κάνουμε χρόνια κολλητή παρέα, θα σας πω ότι είναι ένας πολύ ζεστός άνθρωπος, πολύ απλόχερη. Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι μέρος της ζωής και της καθημερινότητάς μου η Ζέτα».

Από την πλευρά της η Ζέτα Μακρυπούλια μιλώντας για τα κοινά της στοιχεία με τον Νίκο Μουτσινά δήλωσε:
«Βασικά, αν μας γνωρίσεις, νομίζω πως σε κάποια πράγματα είμαστε τα δυο άκρα, γι’ αυτό κι έχουμε ταιριάξει τόσο. Εγώ είμαι πολύ κλειστός άνθρωπος, όπως και ο Νίκος κι αυτό είναι το κοινό μας, όμως αν μας ενοχλήσει κάτι, εγώ δεν θα το πω αμέσως, ενώ ο Νίκος δεν αντέχει αν δεν το πει. Μ’ έναν τρόπο σ’ αυτό, έχω την εντύπωση, πως συμπληρώνει ο ένας τον άλλο. Από την άλλη, ο Νίκος έχει μια τελειομανία που την έχουμε κοινή, όπως επίσης, όταν του αρέσει αυτό που κάνει, έχει μεγάλο πάθος, μια παιδικότητα και μια τελειομανία, παράλληλα, που μου ταιριάζουν πάρα πολύ».

Όσο για τον ορισμό της φιλίας δήλωσε: «Είναι μία από τις πιο δύσκολες σχέσεις που μπορεί να υπάρξει, αλλά ταυτόχρονα και από τις πιο ουσιαστικές για μένα. Ένας φίλος είναι μια συγγένεια, που αν έχει γερό υπόβαθρο και είναι δυνατή, δεν τον χάνεις ποτέ. Είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να εκμυστηρευτείς πράγματα, τα οποία δεν μπορείς στην οικογένειά σου, γιατί έτσι πρέπει, είναι το γέλιο σου, είναι η ασφάλειά σου, ένας ώμος που θα ακουμπήσεις πάνω του».