Για το ενδιαφέρον τους να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μίλησαν ο γνωστός ηθοποιός Σωτήρης Καλυβάτσης και η σύντροφός του Αντιγόνη Ψυχράμη.

Το ζευγάρι πιο ερωτευμένο από ποτέ μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια ενώ ο Σωτήρης Καλυβάτσης δήλωσε πως δεν είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της συντρόφου του. Βέβαια ο γνωστός ηθοποιός αστειευόμενος δήλωσε πως τώρα με την οικονομική κρίση σκέφτονται να παντρευτούν όπου να ‘ναι. «Πρέπει να παντρευτούμε όλοι, να κάνουμε πολλά παιδιά, για να ξαναπάρουμε την Ελλάδα πίσω».

Παράλληλα με το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει συνέχισε να σχολιάζει για το συγκεκριμένο θέμα: «Πολιτικό δεν κάνω με τίποτα. Θρησκευτικό με ανατριχιάζει. Το στρατιωτικό έμεινε, αλλά δεν τα πάω καλά ούτε με αυτή την εξουσία».

Η Αντιγόνη Ψυχράμη από την άλλη μάλλον δεν είναι και πολύ θετική στο θέμα του γάμου αφού αναρωτιέται γιατί θα έπρεπε να παντρευτεί ενώ τονίζει πως είναι αρκετά μικρή για να κάνει κάτι τέτοιο.

«Μα, γιατί να παντρευτώ; Είμαι πολύ μικρή ακόμα για να παντρευτώ. Δεν θέλω γάμους», αποκαλύπτοντας πως είναι μόνο 24 χρόνων. «Εγώ κοιτάω το τώρα. Αυτή τη στιγμή είμαι ευτυχισμένη, περνάω μια χαρά. Δεν σκέφτομαι τώρα το μέλλον και τι θα γίνει».