Για το πόσο την επηρέασε η δημοσιότητα και για τα όσα γράφονται για αυτήν κατά καιρούς και λέγονται στα ΜΜΕ μίλησε η Σάσα Μπάστα, δίνοντας αποκλειστική συνέντευξη σε μεσημεριανή εκπομπή. Κι ενώ η ίδια υποστηρίζει ότι θα κρατά τα προσωπικά της πλέον για τον εαυτό της, την ίδια στιγμή «εκμυστηρεύεται» στον τηλεοπτικό φακό και σε όλη την Ελλάδα άλλη μία προσωπική και δραματική φάση της ζωής της.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε ένα βήμα πριν την αυτοκτονία, όπως είπε στην εκπομπή Super Star, καθώς η αυτοεκτίμησή της είχε δεχτεί σοβαρό πλήγμα από τα δημοσιεύματα που αναφέρονταν στην προσωπική της ζωή και συχνά προχωρούσαν σε σκληρούς χαρακτηρισμούς για το πρόσωπό της.

Πέρα από το προσωπικό της δράμα όμως, και σαν καλλιτέχνης που σέβεται τον εαυτό της, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο νέο της… στήθος καθώς δέχτηκε αρκετές ερωτήσεις σχετικά με το… ρετούς, που πως ειπώθηκε, έκανε

Τέλος, η ίδια δήλωσε με αποφασιστικότητα ότι θα αφήσει πίσω της ό, τι την πληγώνει και πως στο εξής θα κλείνει τα αυτιά της στα κακώς κείμενα και ούτε θα κάνει προσωπικές δηλώσεις. Προφανώς, η Σάσα Μπάστα εννοούσε ότι αυτό θα ισχύσει από την επόμενη εκπομπή στην οποία θα δώσει συνέντευξη μιας και το μόνο που δε μας αποκάλυψε ήταν το πού θα βγει απόψε το βράδυ!