«Σκόπιμες διαρροές ή αποκυήματα φαντασίας» χαρακτήρισε ο Θανάσης Κατερινόπουλος τις φήμες που τον θέλουν τον τελευταίο καιρό να κατεβαίνει υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ωστόσο, ότι «ήμουν είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ».

«Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ. Με λένε Θανάση Κατερινόπουλο, δεν ξέρω τίποτα, δεν γνωρίζω τίποτα και δεν ξέρω τι θα κάνω, ειλικρινά. Ας μου προτείνουν πρώτα, να το συζητήσουμε, να το σκεφτούμε. Δεν το βλέπω και εύκολο, να αποφασίσω κάτι τέτοιο» είπε χαρακτηριστικά ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, που βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό με αφορμή την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα, μιλώντας στο ραδιόφωνο Antenna Star 103,5.

«Κουβέντες γίνονται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, εξημέρωσης και αποχαύνωσης, συγγνώμη για την έκφραση. Σε εμένα δεν έχουν γίνει και δεν ξέρω αν θα γίνουν τι θα αποφασίσω» είπε ερωτηθείς αν έχει δεχτεί επίσημα πρόταση.

«Έχει τόσους καλούς υποψήφιους εκεί η Αιτωλοακαρνανία που η παρουσία η δική μου περιττεύει. Άλλωστε κρίθηκα το 2009 και εκλέχτηκαν πολύ καλύτεροι από εμένα, αλλά δυστυχώς βρίσκονται σε άλλα κόμματα σήμερα. Ε αυτοί που τους ψήφισαν τότε, ας τους ξαναψηφίσουν και τώρα. Δεν θα διεκδικήσω μάλλον την ψήφο τους» συνέχισε.

«Μιλάμε για την Αιτωλοακαρνανία. Εγώ από εκεί κατάγομαι. Εκεί γεννήθηκα, εκεί μεγάλωσα. Δεν έχω καμία πρόταση. Ό,τι γράφεται και λέγεται είναι προφανώς αποκυήματα φαντασίας κάποιων ή σκόπιμες διαρροές» κατέληξε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.