Σε ηλικία μόλις 43 ετών, έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Χρήστος Παυλίδης ύστερα από μια σκληρή μάχη που έδωσε για την υγεία του.

Ο Χρήστος Παυλίδης «πολέμησε» γενναία αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής σκορπίζοντας θλίψη στο δημοσιογραφικό κόσμο.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Χρήστου Παυλίδη εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ο δημοσιογράφος κάλυπτε επί χρόνια ρεπορτάζ για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πληροφορήθηκε με οδύνη τον χαμό του δημοσιογράφου Χρήστου Παυλίδη, ο οποίος έφυγε στα 43 του χρόνια μετά από άνιση μάχη, που έδωσε με γενναιότητα και αξιοπρέπεια. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πληροφορήθηκε με οδύνη τον χαμό του δημοσιογράφου Χρήστου Παυλίδη, ο οποίος έφυγε στα 43 του χρόνια μετά από…

Posted by PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ on Tuesday, July 6, 2021

Συλλυπητήρια ανακοίνωση όμως εξέδωσε και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, εκφράζοντας βαθύτατη θλίψη για τον θάνατο του Χρήστου Παυλίδη. «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για τον θάνατο του δημοσιογράφου Χρήστου Παυλίδη, που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών. Κρίμα και άδικο για ένα νέο άνθρωπο που πάλεψε με αξιοπρέπεια ως το τέλος. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του… Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…» αναφέρεται στην συλλυπητήρια ανακοίνωση.