Η φετινή χρονιά δυστυχώς ήταν γεμάτη αναποδιές και δύσκολες στιγμές για τους περισσότερους από εμάς, όμως ευτυχώς σου έχουμε 3 καλά νέα, έτσι για να σου φτιάξουμε λίγο το κέφι. Το πρώτο είναι ότι πλησιάζει η Black Friday και μάλιστα φέτος η LEROY MERLIN, η εταιρία που πρώτη έφερε το Black Friday στα είδη σπιτιού στην Ελλάδα το 2017, έχει ετοιμάσει κάτι διαφορετικό και κάτι πιο… εκτενές από τις προηγούμενες χρονιές. Το δεύτερο καλό νέο είναι ότι αυτές οι προσφορές ήδη “τρέχουν” άρα μόλις τελειώσεις αυτό το άρθρο θα έχεις ανακαλύψει νέες ευκαιρίες για να περάσεις το χειμώνα πιο εύκολα. Το τρίτο καλό νέο είναι ότι το 2020 φτάνει (επιτέλους) στο τέλος του και αυτό, ναι, αποτελεί από μόνο του ένα καλό νέο γιατί σημαίνει ότι έρχονται τα Χριστούγεννα και φεύγει αυτό το – πραγματικά – περίεργο έτος!

Γιατί τέλος η Black Friday, όμως;

Η Black Friday έχει σίγουρα πάρα πολλούς fans μιας και είναι μία καλή αφορμή για να βρεις προσφορές για πολλά πράγματα που θα ήθελες να αποκτήσεις. Ωστόσο, στη LEROY MERLIN αποφάσισαν να την κάνουν ακόμη καλύτερη και να της δώσουν μεγαλύτερο νόημα. Πώς; Αλλάζοντάς την σε κάτι μεγαλύτερο και προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες κάθε νοικοκυριού που προετοιμάζεται για τον χειμώνα!

Μοναδικές online προσφορές. Για 3 εβδομάδες. Σε Black Friday τιμές. 

Η LEROY MERLIN, λοιπόν,  για ακόμη μία χρονιά φροντίζει για το σπίτι μας και παρουσιάζει τρεις εβδομάδες μοναδικών προσφορών για το σπίτι, από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, πραγματικά χρηστικών για την εποχή που διανύουμε, μετατρέποντας το Black Friday σε μία αξέχαστη περίοδο προσφορών που υπόσχονται να προσδώσουν στους προσωπικούς σας χώρους ζεστασιά και εορταστική διάθεση.

Τι προσφορές θα βρεις στο leroymerlin.gr:

  1. 16/11-22/11: -30% σε ΟΛΕΣ τις ηλεκτρικές συσκευές θέρμανσης:

Από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 22 Νοεμβρίου η LEROY MERLIN προσφέρει έκπτωση -30% σε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές θέρμανσης όπως αερόθερμα, θερμοπομπούς, σόμπες αλογόνου-χαλαζία, καλοριφέρ λαδιού και κονβέκτορες,  για ένα ζεστό και φιλόξενο σπίτι. Μπορείς να δεις όλες τις προσφορές για ηλεκτρική θέρμανση συγκεντρωμένες εδώ!

  1. 23/11-29/11: Μοναδικές προσφορές σε χριστουγεννιάτικα είδη!
    Επειδή οι γιορτές πλησιάζουν, δημιούργησε μια μοναδική ατμόσφαιρά χαράς στο σαλόνι σου με τη χριστουγεννιάτικη εβδομάδα από τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 29 Νοεμβρίου με προσφορές σε χριστουγεννιάτικα δέντρα και λαμπάκια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.
  2. 30/11-6/12: (Σσσσ, είναι μυστικό ακόμη!)
    Μείνε συντονισμένος στο leroymerlin.gr για να μάθεις πρώτος όλες τις λεπτομέρειες και τα εβδομαδιαία hot deals που κρύβονται πίσω από την τρίτη εβδομάδα προσφορών. Αν πάλι ξεχνάς εύκολα (όπως και εμείς), μπορείς να γραφτείς στο δωρεάν newsletter της LEROY MERLIN για να είσαι σίγουρος ότι θα ενημερωθείς έγκαιρα όταν αποκαλυφθούν!

8+1 λόγοι γιατί να κάνεις τις online αγορές σου από τη  LEROY MERLIN

 

  • Αρχικά, γιατί μας σκέφτονται! Εδώ άλλαξαν ολόκληρη τη Black Friday για να έχουμε περισσότερο χρόνο και περισσότερες επιλογές για τις αγορές μας φέτος! #thumbsup
  • Έχει τεράστια ποικιλία προϊόντων. Συνολικά στο leroymerlin.gr θα βρεις πάνω από 30.000+ DIY προϊόντα γύρω από τη διακόσμηση, την ανακαίνιση, την επισκευή και την αναδιαμόρφωση κάθε χώρου του σπιτιού σου, από τον κήπο ή τη βεράντα σου μέχρι το σαλόνι, την κουζίνα, το μπάνιο ή το υπνοδωμάτιο σου.

  • Έχει φοβερά προσγειωμένες τιμές. Οι οποίες μάλιστα γίνονται ακόμα καλύτερες αν γίνεις μέλος στο Leroy Merlin club.
  • Μπορείς να πληρώσεις ανέπαφα και με άτοκες δόσεις. Με πιστωτική και χρεωστική κάρτα!
  • Διαθέτει πάνω από 250+ σημεία παραλαβής σε όλη την Ελλάδα. Άρα μπορείς να παραγγείλεις σε όποιο σημείο της όμορφης χώρας μας και αν βρίσκεσαι!
  • Έχει τηλεφωνική υποστήριξη στο 2111 20 30 40! Από Δευτέρα έως Σάββατο 08:30-20:00!
  • Διαθέτει πλέον και chat support για πιο άμεση εξυπηρέτηση!
  • Για τους HOMISTAS. Η LEROY MERLIN έχει δημιουργήσει ένα από τα μεγαλύτερα DIY communities στην Ελλάδα που ασχολούνται φανατικά με το να δίνουν έμπνευση στην καθημερινότητά μας μέσα από έξυπνες κατασκευές για το σπίτι! Μάλιστα διαθέτουν και πολύ ενεργό facebook group, με περισσότερα από 6,000 μέλη. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για τους HOMISTAS εδώ!

 

BONUS: Είναι οι Ειδικοί για το σπίτι σου και για κάθε σπίτι.
Ίσως από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζει κανείς είναι ότι η LEROY MERLIN είναι μέλος του ADEO Group, ενός από τους μεγαλύτερους home improvement ομίλους στον κόσμο, με παρουσία σε 13 χώρες. Οπότε, ναι, ξέρουν καλύτερα από κάθε άλλον τα είδη σπιτιού!

Γνώριζες ότι…

Ακόμα και κατά την περίοδο του lockdown τα καταστήματα της LEROY MERLIN παραμένουν ανοιχτά για αγορές καυσίμων θέρμανσης; Αν, λοιπόν, ενδιαφέρεσαι για Pellet, καυσόξυλα, μπρικέτες και προσανάμματα μπορείς να τα προμηθευτείς αποκλειστικά από το χώρο οικοδομικών υλικών ή το χώρο παραλαβής προϊόντων κάθε καταστήματος LEROY MERLIN.

Άρα για online είδη σπιτιού, μόνο leroymerlin.gr;

Πολύ σωστά! Και φέτος ο #1 προορισμός για προσφορές σε προϊόντα για το σπίτι είναι ένας και λέγεται LEROY MERLIN γιατί εκεί θα βρεις τις ευκαιρίες εκείνες που θα κάνουν τον χρόνο σου στο σπίτι λιγάκι πιο ευχάριστο και θα σου φτιάξουν το κέφι ενόψη των Χριστουγέννων! Και αν έχεις όρεξη, πάρε χαρτί και μολύβι και κράτα σημειώσεις για όσα θα ήθελες να αλλάξεις στο σαλόνι, τη κουζίνα, το μπάνιο, τη βεράντα, την κρεβατοκάμαρα ή οποιονδήποτε άλλο χώρο θέλεις, γιατί όπως είπαμε στο leroymerlin.gr θα βρεις πάνω από 30.000 “ψαγμένα” προϊόντα για να διαλέξεις!

Tip: Αν δεν θες να ξαναχάσεις μοναδικές ευκαιρίες, εκπτώσεις και tips για τη διακόσμηση και την ανακαίνιση του σπιτιού σου θυμάσαι τι πρέπει να κάνεις; Μπες στο leroymerlin.gr και γράψου στο newsletter, σε λιγότερο από 1 λεπτό. Είναι δωρεάν, θυμάσαι;