Επίθεση από τρία αδέσποτα σκυλιά δέχτηκε το απόγευμα της Τετάρτης (13/5) γυμνάστρια η οποία βρισκόταν στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, λίγο πριν τα γήπεδα του Αμπαλί στην Πρέβεζα.

Η γυναίκα σύμφωνα με όσα δήλωσε και μεταδίδει το onprevezanews.gr χωρίς να προκαλέσει τα σκυλιά και χωρίς το καταλάβει έπεσε στο έδαφος και τα τρία αδέσποτα άρχισαν να τη δαγκώνουν στα πόδια. Όπως αποκάλυψε η ίδια τη συγκεκριμένη διαδρομή την κάνει καθημερινά, αφού τρέχει αλλά ουδέποτε της είχε συμβεί παρόμοιο περιστατικό.

Στην έγκλησή της για βοήθεια από περαστικούς, κανείς δεν μπορούσε να πλησιάσει, φοβούμενος και για τη δική του σωματική ακεραιότητα, βλέποντας τα συγκεκριμένα σκυλιά σε έξαλλη κατάσταση. Ακόμη και η ομάδα ΔΙΑΣ που έφτασε στο σημείο δεν μπόρεσε να τα κάνει καλά, η ίδια ωστόσο πάλευε για την ίδια της τη ζωή, χτυπώντας τα σκυλιά, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να την αφήσουν.

Η γυναίκα, σοβαρά τραυματισμένη και αιμόφυρτη μεταφέρθηκε από τον σύζυγό της στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, όπου οι γιατροί βλέποντας την κατάστασή της, προχώρησαν αμέσως σε ράμματα και στα δύο της τα πόδια.

Η ίδια, βγαίνοντας μετά από αρκετές ώρες και φανερά σοκαρισμένη, δήλωσε στην κάμερα του onprevezanews.gr: «Καλούσα σε βοήθεια, αλλά κανείς δεν πλησίαζε, φοβόντουσαν όλοι για τη ζωή τους. Οι ίδιοι οι γιατροί, αντικρίζοντας την κατάσταση των τραυμάτων μου, δεν το πίστευαν. Σας παρακαλώ κάντε κάτι, δείξτε τις φωτογραφίες και εύχομαι οι αρμόδιοι να πράξουν σωστά από εδώ και πέρα. Ας είμαι εγώ το τελευταίο θύμα».

Ο σύζυγός της, βγαίνοντας από τα εξωτερικά ιατρεία, μας είπε: «Δεν το πιστεύω… είναι σαν να γύρισε από τον πόλεμο».

Ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το  onprevezanews.gr ενημέρωσε ότι ο Δήμος έχει ενεργοποιηθεί και κάλεσε ειδικό συνεργείο από την Αθήνα, προκειμένου σήμερα, Πέμπτη να βρίσκεται στην πόλη για να «συλλέξει» τα παραβατικά αδέσποτα σκυλιά, τα όποια θα οδηγήσουν στον φυλασσόμενο χώρο που διαθέτει ο Δήμος.

Ακολουθούν «σκληρές» εικόνες από τα τραύματα της γυναίκας:

(Η εξωτερική φωτογραφία είναι αρχείου)