Το «Μουσικοδρόμιο» συνεχίζεται στο αεροδρόμιο της Αθήνας, με Hip Hop ακούσματα και «αεράτες» πόζες που θα χαρίσουν αναπάντεχες στιγμές στους επιβάτες και τους επισκέπτες!

Το σχήμα που «προσγειώνεται» αυτή την Παρασκευή στο αεροδρόμιο, είναι οι Adagio Crew που θα διασκεδάσουν το κοινό με ρυθμό, ένταση, αυτοσχεδιασμούς και διάθεση που πηγάζει από τα θεμέλια του Break Dance με κινήσεις και από χορούς Jazz, Tap, Contemporary, Ballet, Popping, Locking κ.λπ.

Το «Μουσικοδρόμιο» αποτελεί μέρος του προγράμματος «Fly me to the Moon», μιας συνεργασίας του ΔΑΑ και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture, από το Μάιο του 2013 έως τον Απρίλιο του 2014.

ADAGIO CREW

Η ομάδα «ΑDAGIO» ξεκίνησε σαν «Ομάδα Μοντέρνου χορού Adagio» το 2007 στη Μυτιλήνη. Ιδρύθηκε από έξι φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Αιγαίου, οι οποίες ασχολήθηκαν κυρίως με τον μοντέρνο χορό (Modern Jazz). Στην πορεία η ομάδα ασχολήθηκε και με άλλα είδη χορού όπως Hip Hop, Contemporary, Latin. Η αρχική ιδέα της ίδρυσης της ομάδας ήταν της Τέσης Ευελπίδου η οποία στόχευε στη δημιουργία μιας φοιτητικής ομάδας χορού μέσω της οποίας τα μέλη της να μπορούν να δημιουργούν και να εκφράζονται μέσω της μουσικής και της κίνησης.

Το 2009, η Τέση Ευελπίδου επιστρέφοντας στην Αθήνα δημιούργησε την «Adagio Crew Athens» και αποφάσισε να ακολουθήσει τα Street Dances. Η κατηγορία Street Dance περιλαμβάνει πολλά είδη χορών και αυτά με τα οποία ασχολήθηκε η ομάδα είναι κυρίως το Hip Hop και το Locking αλλά και τα Popping, Waacking, Voguing, ενώ τελευταία ασχολήθηκε και με τη Ragga Jam (εμπνευσμένη από την Reggaeton μουσική).

Η Adagio Crew Athens πέρα από τις παραστάσεις και τις εμφανίσεις, έβαλε σαν στόχο τη συμμετοχή σε διαγωνισμούς όπου έχουν λάβει σημαντικές διακρίσεις. Σήμερα η Adagio Crew Athens συνεχίζει τη σκληρή δουλειά, ενώ κάποια από τα μέλη της μεταδίδουν την γνώση και το πάθος τους για το Hip Hop και σε μικρότερα μέλη και μαθητές.

13 Σεπτεμβρίου: Adagio Crew

(Επίπεδο Αναχωρήσεων, χώρος ελεύθερης πρόσβασης μπροστά από το Food Village, ώρα: 13:00-15:00).