Πάσχα 2019: Ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία στα εθνικά δίκτυα

Αδειάζει η πρωτεύουσα


ΕΛΛΑΔΑ
19:29
26/04/2019
Πάσχα 2019: Ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία στα εθνικά δίκτυα
1
loading

Ομαλά διεξάγεται αυτή την ώρα η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και στα δύο εθνικά δίκτυα, Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών -Λαμίας.

Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, από το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, πέρασαν από την Εθνική Αθηνών-Κορίνθου 64.600 αυτοκίνητα και 46.000 από την Αθηνών-Λαμίας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
 1. avatar gkagkarin.blogspot.com

  Νέες αυξήσεις στα ήδη πανάκριβα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, μέχρι και 7,5%, βλέπουν από χτες οι επιβάτες που πήγαν στο γκισέ για να ταξιδέψουν προς Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, κεντρικό, βόρειο και ανατολικό Αιγαίο.

  Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες, «αξιοποιώντας» αναλόγως και τις μέρες του Πάσχα, όπου ανεβαίνει κατακόρυφα η επιβατική κίνηση, επιβάλλουν αυξήσεις σε όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, λεηλατώντας παραπέρα το λαϊκό εισόδημα. Δεν αποκλείεται δε να επιβάλουν και παραπέρα αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων με την έναρξη της θερινής περιόδου.

  Η εξέλιξη αυτή έρχεται να αποδείξει το μέγεθος της απάτης στην οποία έχει επιδοθεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με τον κουρνιαχτό που σηκώνει με το λεγόμενο «μεταφορικό ισοδύναμο» και τα παραμύθια της ότι δουλεύει για τις «ανάγκες των πολλών», επιδιώκοντας πως με αυτά θα καλύψει το γεγονός ότι με την αντιλαϊκή της πολιτική φουσκώνει τα πανιά των εφοπλιστών, συνολικά του μεγάλου κεφαλαίου, που στραγγίζει το λαό για την ενίσχυση της κερδοφορίας του.
  ....
  https://gkagkarin.blogspot.com/2019/04/blog-post_580.html

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει