Την Κυριακή, 18 Μαρτίου, η AEGEAN βρέθηκε στο πλευρό των δρομέων που έτρεξαν στον 7ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας.

Ως Μέγας Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, η AEGEAN έδωσε για ακόμη μία χρονιά δυναμικό «παρών» στο πρώτο δρομικό γεγονός της Άνοιξης και εμψύχωσε τους δρομείς, που γέμισαν τους δρόμους της Αθήνας με αστείρευτη ενέργεια και αθλητική διάθεση.

fsfsfsd

Περισσότεροι από 21.000 δρομείς, έτρεξαν στους αγώνες των 3, και 5 χιλιομέτρων αλλά και στη διαδρομή του Ημιμαραθωνίου, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού. Ανάμεσά τους και η AEGEAN Running Team, η οποία έτρεξε υποστηρίζοντας τη σημαντικότητα της άθλησης και της προσωπικής προσπάθειας.

sfsfsf

Αντλώντας έμπνευση από το αίσθημα του ενθουσιασμού και της ικανοποίησης που νιώθει κάθε δρομέας τη στιγμή του τερματισμού, η AEGEAN δημιούργησε το Aegean AirHop και έδωσε τη δυνατότητα σε εκατοντάδες επισκέπτες του περιπτέρου της στην πλατεία Συντάγματος, να «πετάξουν» από ενθουσιασμό. Μέσα από αυτή την ενέργεια, τους έδωσε την ευκαιρία να πετάξουν ψηλά και να δημιουργήσουν το δικό τους slow-mo video στον αέρα.

H AEGEAN, στηρίζει τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα, οι οποίες διαδίδουν το μήνυμα της άθλησης και φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά. Έτσι και φέτος, βρέθηκε δίπλα στους δρομείς του Ημιμαραθωνίου και παρότρυνε χιλιάδες συμμετέχοντες να ξεπεράσουν τα όριά τους.

Συγχαρητήρια σε όσους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό!