«Όχι σε προεκλογικές συγκεντρώσεις στην πλατεία Αριστοτέλους»

Ανένδοτος ο Γιάννης Μπουτάρης


ΕΛΛΑΔΑ
19:51
26/04/2012
«Όχι σε προεκλογικές συγκεντρώσεις στην πλατεία Αριστοτέλους»
5
loading

Τη θέση του δήμου Θεσσαλονίκης ότι η πλατεία Αριστοτέλους δεν παραχωρείται για προεκλογικές συγκεντρώσεις των κομμάτων επανέλαβε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης.

Η διευκρίνιση έγινε μετά την απόφαση του ΚΚΕ να πραγματοποιήσει στον συγκεκριμένο χώρο την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 30 Απριλίου, στις 8:30 το βράδυ, με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα.

«Οι συγκεντρώσεις στην Πλατεία Αριστοτέλους δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της αγοράς, καθώς η αστυνομία κλείνει από νωρίς τους δρόμους, ενώ έχουμε παράπονα και από τους κατοίκους. Όσοι θέλουν να κάνουν συγκεντρώσεις εκεί θα αγνοούν μια απόφαση του δημοτικού συμβουλίου», δήλωσε ο κ.Μπουτάρης.

Προεκλογική συγκέντρωση στην Πλατεία Αριστοτέλους έχει προγραμματίσει για την Παρασκευή 4 Μαΐου, και ο ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar teddy

  δεν επιτρέπει και ΣΩΣΤΑ τις συγκεντρώσεις, αφήνει όμως επί χρόνια τελώντας το έγκλημα της παράβασης καθήκοντος, τους "επιχειρηματίες" στην οδό Βαλαωρίτου και στους γύρω δρόμους να καταλαμβάνουν αυθαίρετα και παράνομα με τραπεζοκαθίσματα το οδόστρωμα, που από όσο γνωρίζω είναι κοινόχρηστος χώρος. για εκείνα μούγκα. είναι βλέπεις πελάτες του.

 2. avatar Tsouxtra

  Λειτουργεί ακόμα η αγορά μπάρμπα Γιάννη ?

 3. avatar 1,2,3 ωπ

  μόλις βλεπω αυτή τη φάτσα μου έρχεται να βρίσω χυδαία. [...]

 4. avatar Aeratos

  Σωστός ο Μπουτάρης!Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει αυτό το καραγκιοζιλίκι!

 5. avatar Dimopoulos

  Θάχει πολύ ενδιαφέρον η υπόθεση, ο Μπουτάρης νικήθηκε πριν μήνες για αυτήν την υπόθεση από τον Θεοδωράκη, θα νικηθεί τώρα και από τους κομμουνιστές ;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει